ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Σημασία δεν έχει πώς ξεκινάς, αλλά πώς τελειώνεις»

Σάσα Βεζένκοφ

i

©Intime

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Σημασία δεν έχει πώς ξεκινάς, αλλά πώς τελειώνεις»

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:20 - 05.10.2024 / Ανανεώθηκε: 12:20 - 05.10.2024

Το μήνυμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός μετά την ήττα των Πειραιωτών από τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη στην πρεμιέρα της EuroLeague.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τη Φενέρμπαχτσε με 82-71 στην «Ulker Sports Arena» και ξεκίνησε με το...αριστερό τις υποχρεώσεις του στη EuroLeague. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα μεταξύ άλλων πλήρωσε το κακό τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα, φεύγοντας έτσι με άδεια χέρια από την Κωνσταντινούπολη.

«Είναι η δεύτερη φορά που μου λέει πώς να κοουτσάρω» - Όλο το story της κόντρας Μπαρτζώκα-Σάρας και πότε συνέβη η πρώτη τους διαμάχη (vid)
EUROLEAGUE

11:13 - 05.10.2024

«Είναι η δεύτερη φορά που μου λέει πώς να κοουτσάρω» - Όλο το story της κόντρας Μπαρτζώκα-Σάρας και πότε συνέβη η πρώτη τους διαμάχη (vid)

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τη μέρα που τσακώθηκε με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, αμέσως μετά τη νίκη της Φενέρμπαχτσε κόντρα στον Ολυμπιακό για την πρεμιέρα της Euroleague, θυμήθηκε τι είχε γίνει ανάμεσα τους στις 9 Φεβρουαρίου του 2018. Τότε που ο ένας ήταν στην Ζαλγκίρις και ο άλλος στην Χίμκι...

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός το Σάββατο το πρωί έστειλε την «ερυθρόλευκη» καλημέρα της στους φίλους της ομάδας, ως συνηθίζει το επόμενο πρωί ενός αγώνα, στέλνοντας παράλληλα κι ένα μήνυμα αναφορικά με την ήττα από την τουρκική ομάδα. «Το θέμα δεν είναι πώς ξεκινάς, αλλά πώς τελειώνεις»!

Ακόμη προέτρεψε τους φιλάθλους των Πειραιωτών να στηρίξουν την ομάδα στο πρώτο εντός έδρας ματς της σεζόν, γεμίζοντας το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον αγώνα με τη Ζαλγκίρις την προσεχή Παρασκευή για την 2η αγωνιστική της EuroLeague. (11/10, 21.15)

«Ο "μαραθώνιος" της Ευρωλίγκας μόλις ξεκίνησε. Πάμε να γεμίσουμε το ΣΕΦ στην αναμέτρηση με την Ζαλγκίρις (11/10, 21.15) και να "ωθήσουμε" την ομάδα μας στην πρώτη της ευρωπαϊκή νίκη για τη σεζόν 2024-25!».

Μπαρτζώκας: «Έλειπε το μαχητικό μας πνεύμα κι αυτό φαίνεται από τα 14 επιθετικά ριμπάουντ της Φενέρ»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου στάθηκε και στα λάθη που έκανε η ομάδα του αλλά και τα ριμπάουντ που έχασε και έκριναν την αναμέτρηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κόουτς των «ερυθρόλευκων»: «Συγχαρητήρια στη Φενέρ. Είχαμε πολλά προβλήματα στη διάρκεια του αγώνα. Έλειπε το μαχητικό μας πνεύμα κι αυτό φαίνεται από τα 14 επιθετικά ριμπάουντ της Φενέρ. Σε ένα κλειστό παιχνίδι, αυτό είναι κάτι πολύ κρίσιμο. Θα έπρεπε να παίξουμε καλύτερα σε πολλά σημεία του αγώνα. Κάναμε 7 λάθη που έδωσαν εύκολους πόντους στους αντιπάλους μας και οι σουτέρ μας δεν σούταραν όπως θα έπρεπε.

Η πίεση με το καλημέρα «θολώνει» το μυαλό!

Η πίεση με το καλημέρα «θολώνει» το μυαλό!

Ο Κώστας Σωτηρίου γράφει για την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και βγάζει το καπέλο σε παίκτες και προπονητές του κορυφαίου επιπέδου για την αντοχή και την ανθεκτικότητα σε συνθήκες πρωτοφανούς πίεσης και μάλιστα από το πρώτο ματς!

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Δεν ήταν συζήτηση αυτό που είχαμε με τον Γιασικεβίτσιους στο τέλος. Ο Σάρας μου επιτέθηκε μόλις τελείωσε το ματς. Ό,τι και να έγινε στη διάρκεια του αγώνα, πήραμε τεχνική ποινή. Και όταν του έδωσε το χέρι μου στο τέλος, μου επιτέθηκε. Αυτό είναι ασεβές. Αυτό είναι απόλυτα ασεβές».