Η ΚΑΕ Ολυμπιακός συνεχάρη τον Λιόλιο για την επανεκλογή του

Αγγελόπουλοι

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός συνεχάρη τον Λιόλιο για την επανεκλογή του

Απόστολος Μαυράκης 21:07 - 15.09.2024 / Ανανεώθηκε: 23:00 - 15.09.2024

Μετά και την επανεκλογή του με 77% για την προεδρία της ΕΟΚ, η ΚΑΕ Ολυμπιακός έσπευσε να συγχαρεί τον Βαγγέλη Λιόλιο μέσω σχετικής ανακοίνωσης.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος επανεξελέγη πρόεδρος της ΕΟΚ με το σαρωτικό ποσοστό του 77%. Ο ίδιος μάζεψε 565 ψήφους έναντι των 172 της παράταξης του Παναγιώτη Φασούλα, «Πρώτα το Μπάσκετ».

Οκτώ ήταν εκείνοι που ψήφισαν λευκό, ενώ η συμμετοχή στις συγκεκριμένες εκλογές ξεπέρασε κάθε προσδοκία με την αύξηση να φτάνει σε επίπεδα του 27%. Υπενθυμίζουμε ότι στις εκλογές του 2021 ο κ. Λιόλιος είχε λάβει 55% και ο κ. Φασούλας 30%.

Με τη συμμετοχή 774 σωματείων έγιναν σήμερα οι αρχαιρεσίες στην ΕΟΚ κι εκλέγονται, εκτός από τον πρόεδρο Βαγγέλη Λιόλιο, σύμβουλοι οι Δήμος Ντικούδης, Γιάννης Ηλιόπουλος, Τάσος Δελημπαλταδάκης, Βασίλης Ντάκουρης, Λάμπρος Τάκης, Αγγελος Παπανικολάου, Κωστής Ζομπανάκης, Γιάννης Τσουμής, Δημήτρης Ευαγγέλου, Μπάμπης Μαρκάκης, Χρήστος Βασιλειάδης και Γιάννης Μπουρούσης και οι πέντε γυναίκες, Αννυ Κωνσταντινίδου, Τριανταφυλλιά Δασκαλάκη, Ελισάβετ Φάσουρα – Χατζηαγγελή, Αναστασία Μπούρκα και Νικολίτσα Κωστοπούλου.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με σχετική της ανακοίνωση που μοιράστηκε στα social media, έσπευσε να συγχαρεί τον Βαγγέλη Λιόλιο για την επανεκλογή του:

"Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συγχαίρει τον Βαγγέλη Λιόλιο για την επανεκλογή του στην προεδρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και του εύχεται να συνεχίσει το πετυχημένο έργο του.Το ελληνικό μπάσκετ έχει γυρίσει σελίδα οριστικά και με τη συνεργασία όλων θα υπάρξουν ακόμα καλύτερες μέρες."