Αδελφοί Αγγελόπουλοι: «Ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που το κατάφερε!»

Αδελφοί Αγγελόπουλοι: «Ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που το κατάφερε!»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 14:43 - 30.05.2024 / Ανανεώθηκε: 17:38 - 30.05.2024

Τα συγχαρητήρια στο ποδοσφαιρικό τμήμα που κατέκτησε το Europa Conference League έστειλαν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, σημειώνοντας τη μοναδικότητα της στιγμής.

Το μεσημέρι της επόμενης μέρας από την κατάκτηση του Europa Conference League κι ενώ οι φίλοι του Ολυμπιακού ακόμα δεν έχουν... ξεμεθύσει από την χαρά που προσέφερε η νίκη επί της Φιορεντίνα στον τελικό της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, η «ερυθρόλευκοι» ΚΑΕ, διά στόματος Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου έστειλε το μήνυμά της.

«Η μέρα βρίσκει την ομάδα ποδοσφαίρου στην κορυφή του Europa Conference League! Η σημερινή μέρα βρίσκει τον Ολυμπιακό να είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που έχει κατακτήσει ευρωπαϊκό τίτλο σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ και πόλο», ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους, σημειώνοντας πως πρόκειται για «ένα μοναδικό επίτευγμα που δείχνει το μεγαλείο του Συνδέσμου. Ο Θρύλος μας έκανε υπερήφανους!».

Ο μπασκετικός Ολυμπιακός βλέπει τον τελικό με τη Φιορεντίνα
CONFERENCE LEAGUE

17:18 - 29.05.2024

Ο μπασκετικός Ολυμπιακός βλέπει τον τελικό με τη Φιορεντίνα

Οι Γιώργος Μπαρτζώκας, Κώστας Παπανικολάου, Νίκος Λεπενιώτης και Χρήστος Μπαφές θα βρεθούν στην «OPAP Arena» για τον παρακολουθήσουν από κοντά τον τελικό του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα (29/5, 22:00).

Η επιτυχία ήρθε λίγα εικοσιτετράωρα μετά την επιστροφή του μπασκετικού Ολυμπιακού χωρίς κάποια διάκριση από το Final Four του Βερολίνου, παρόλα αυτά «η επιτυχία είναι τεράστια και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της. Συγχαρητήρια στον πρόεδρο, Βαγγέλη Μαρινάκη και την διοίκηση της ομάδας, τον κοουτς, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και τους συνεργάτες του, τον αρχηγό, Κώστα Φορτούνη και τους συμπαίκτες του. Γράψατε ιστορία», κατέληξε η ανακοίνωση.

⚽️ Μεντιλίμπαρ: «Είναι το πρώτο, είναι δικό μας, είναι για όλους τους Έλληνες»

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!