ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Ο Ιτούδης και ο μάνατζέρ του κρίνονται από τον κόσμο»

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Ο Ιτούδης και ο μάνατζέρ του κρίνονται από τον κόσμο»

Sportal newsroom 18:26 - 14.07.2023 / Ανανεώθηκε: 18:53 - 14.07.2023

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τοποθετήθηκε με επίσημη θέση για τις εξελίξεις των τελευταίων ωρών, τονίζοντας πως τόσο ο Δημήτρης Ιτούδης, όσο και ο Νίκος Σπανός κρίνονται από τον κόσμο του μπάσκετ, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θα υπάρξει καμία συνεργασία με τον Έλληνα ατζέντη από εδώ και στο εξής.

Η αντίδραση του Παναθηναϊκού ήταν άμεση, με αφορμή την απόφαση του Γιώργου Παπαγιάννη να μην συνεχίσει στο τριφύλλι, έπειτα από πολύμηνες επαφές των δύο πλευρών. Ο Έλληνας σέντερ αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση της Φενέρμπαχτσε, αποχωρώντας από τους πράσινους, στους οποίους μέχρι πρότινος ήταν αρχηγός.

Η εξέλιξη αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, που πήρε επίσημα θέση, τονίζοντας πως κόβει κάθε δεσμό με τον Νίκο Σπανό και τους παίκτες που εκπροσωπεί, «μην θέλοντας να εμπλακεί σε ιστορίες συγκοινωνούντων δοχείων», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Παράλληα, επισημαίνει πως τόσο ο Έλληνας ατζέντης, όσο και ο Δημήτρης Ιτούδης, ο οποίος εκπροσωπείται από τον Νίκο Σπανό, είναι άνθρωποι που κρίνονται από τον κόσμο σε καθημερινή βάση.

Στη θέση της η «πράσινη» ΚΑΕ αναφέρει: «Ο Παναθηναϊκός δεν ειναι διατεθειμένος να συνεργαστεί ξανά με οποιονδήποτε εκπροσωπείται από τον Νίκο Σπανό μην θέλοντας να εμπλακεί σε ιστορίες συγκοινωνούντων δοχείων μεταξύ εκπροσώπων, παικτών, ομάδων και προπονητών.

Σπανός, Ιτούδης και οι λοιποί κρίνονται πλέον από τον κόσμο του μπάσκετ. Θα πρέπει να ξέρουν όλοι όσοι σκέφτονται να φορέσουν αυτή τη φανέλα πως με τον συγκεκριμένο εκπρόσωπο η πόρτα θα παραμένει ερμητικά κλειστή».