ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Εικόνες από τον χώρο παρουσίασης του νέου του ρόστερ (vid+pics)

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Εικόνες από τον χώρο παρουσίασης του νέου του ρόστερ (vid+pics)

Sportal newsroom 18:39 - 13.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:43 - 13.09.2024

Μέσω μιας ανάρτησής της στα social media, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε μια «γεύση» από το ανοικτό της Νέας Μηχανιώνιας, εκεί δηλαδή που σε λίγη ώρα θα παρουσιάσει το ρόστερ της για την νέα σεζόν.

Σε λίγα λεπτά ο ΠΑΟΚ πρόκειται να παρουσιάσει το ρόστερ του για την σεζόν 2024/2025, στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στην μαρίνα Νέας Μηχανιώνας. Ήδη από τις 17:00 έχουν ξεκινήσει διάφορες δράσεις και παιχνίδια για τους μικρούς φίλους της ομάδας στον τόπο της παρουσίασης, ενώ η ίδια η ΚΑΕ ΠΑΟΚ μοιράστηκε νωρίτερα στα social media σχετικά βίντεο και φωτογραφίες από τον χώρο της παρουσίασης.

Ο δικέφαλος του Βορρά έχει προβεί σε ένα γενναίο φρεσκάρισμα του ρόστερ, εξασφαλίζοντας τους εξής παίκτες την περασμένη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο: Φρανκ Μπάρτλεϊ, Κώστα Παπαδάκη, Σαβάρ Ρέινολντς, Δημήτρη Κατσίβελη, Ρόκι Κρούζερ, Σέντρικ Χέντερσον, Τζέικ Φόρεστερ, Νίκος Περσίδης, Ντεβόντε Άπσον και Κωνσταντίνος Ιατρίδης. Τελευταίος αλλά διόλου αμελητέος, ο νέος προπονητής της ομάδας Μάσιμο Καντσελιέρι.

Ο ΠΑΟΚ πλέον βρίσκεται σε πυρετώδεις ρυθμούς προετοιμασίας, καθώς σε λιγότερο από μια εβδομάδα και συγκεκριμένα την Πέμπτη 19/9 αγωνίζεται κόντρα στον νικητή του ζευγαριού Καλεντόνια Γκλαντιέιτορς-Οραδέα στην Αντάλια της Τουρκίας. Ο αγώνας αυτός διεξάγεται στα πλαίσια των ημιτελικών για την πρόκριση στους ομίλους του Basketball Champions League. Εάν και εφόσον ο ΠΑΟΚ νικήσει στο παιχνίδι αυτό, τότε θα περάσει στον τελικό του μίνι αυτού προκριματικού τουρνουά του Σαββάτου 21/9.