ΚΑΕ Περιστέρι για την απώλεια του Πεδουλάκη: «Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους οικείους του»

ΚΑΕ Περιστέρι για την απώλεια του Πεδουλάκη: «Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους οικείους του»

Sportal newsroom 17:33 - 13.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:36 - 13.09.2024

Το Περιστέρι εξέφρασε τα ειλικρινά του συλλυπητήρια για τον θάνατο της συζύγου του Αργύρη Πεδουλάκη.

Σε πένθος έχει βυθιστεί ο Αργύρης Πεδουλάκης, ο οποίος βιώνει τον χαμό της συζύγου του, Αγγελικής, η οποία δεν κατάφερε να βγει νικήτρια από τη μάχη που έδινε με σπάνια ασθένεια και σε ηλικία 58 ετών έφυγε από τη ζωή.

Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη τόσο στον ίδιο τον Έλληνα πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού και στην οικογένειά του, αλλά και σε όλον τον μπασκετικό χώρο.

Μετά τα συλλυπητήρια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Aktor, σειρά πήρε ο Ολυμπιακός που θέλησε να σταθεί δίπλα στη σοβαρή απώλεια του Αργύρη Πεδουλάκη με σχετική ανακοίνωση. Στη συνέχεια, ακολούθησε η ανακοίνωση από το Περιστέρι, μία ομάδα με την οποία ο Έλληνας κόουτς έχει συνδεθεί πραγματοποιώντας τρεις θητείες στον πάγκο της.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Περιστέρι:

«Η ΚΑΕ Περιστέρι Domino’s εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια της συζύγου του πρώην προπονητή του Περιστερίου Αργύρη Πεδουλάκη. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει.»

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!