Και ο Σάκης Τζαλαλής στο πλευρό του Παναγιώτη Φασούλα!

Και ο Σάκης Τζαλαλής στο πλευρό του Παναγιώτη Φασούλα!

Νίκος Καλαμπάκας 13:36 - 05.06.2024 / Ανανεώθηκε: 13:36 - 05.06.2024

Με τη παράταξη «πρώτα το μπάσκετ» συμπορεύεται ο εμβληματικός πρώην αρχηγός του Παγκρατίου, Σάκης Τζαλάλης!

Με τον συνδυασμό «Πρώτα το μπάσκετ» συντάχθηκε ο παλιός καλαθοσφαιριστής του Παγκρατίου, Σάκης Τζαλαλής.

Ο εμβληματικός αρχηγός της αθηναϊκής ομάδας που τη δεκαετία του '90 ήταν σταθερά στην Α1, θα βρεθεί στο πλευρό του Παναγιώτη Φασούλα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Κανείς από τους υποψηφίους μας δεν χρειάζεται συστάσεις. Όλοι τους έχουν περάσει μια ζωή στα γήπεδα του μπάσκετ.

Ο Σάκης Τζαλαλής είναι ο τελευταίος που θα οφείλαμε να προβάλουμε το βιογραφικό του. Ο συνδυασμός μας κι εγώ προσωπικά, ανακοινώνουμε με περηφάνια τη συμπόρευση με τον βετεράνο αθλητή.

Σάκη, καλώς ήρθες στην ομάδα μας και καλούς αγώνες να έχουμε.

Από την πλευρά του ο Σάκης Τζαλαλής δήλωσε:

«Με ρωτάνε φίλοι αν θα πάρω θέση για τις επικείμενες εκλογές της ΕΟΚ. Απαντώ: Έλειψα από κανέναν αγώνα; Δεν ήμουν πάντα εκεί; Αρνήθηκα ποτέ να μπω στη μάχη;

Με ρωτάνε φίλοι αν έχω επιλέξει ποιος θα διοικήσει την Ομοσπονδία. Απαντώ; Ήμουν ποτέ κακός συμπαίκτης; Είναι δυνατόν να κοιτάξω στα μάτια τους παλιούς μου συναθλητές, είναι δυνατόν να κοιτάξω στα μάτια τα παιδιά που τώρα κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο μπάσκετ, αν γυρίσω την πλάτη στον Παναγιώτη Φασούλα και την ομάδα του;

Εμείς οι βετεράνοι αθλητές γνωρίζουμε ότι καθρέπτης είναι το παρκέ. Εκεί δεν κρύβεται καμία ατέλεια, εκεί φαίνονται όλα. Εκεί παλέψαμε, εκεί ιδρώσαμε, εκεί ματώσαμε. Εκεί μάθαμε όχι μόνο να αγαπάμε, αλλά και να υπηρετούμε το μπάσκετ. Μας πρόσφερε χαρές και λύπες και νιώθουμε ότι έχουμε μια υποχρέωση: Να κάνουμε κι άλλα παιδιά να αγαπήσουν το άθλημα, να το κρατήσουμε «ζωντανό».

Συντάσσομαι με τον συνδυασμό «Πρώτα το Μπάσκετ» και ζητώ την ψήφο σας. Πρώτα για το μπάσκετ. Πρώτα για να ξαναβρεί το μπάσκετ τη θέση που του αρμόζει.

Ίσος προς ίσο, με τους παλιούς μου συμπαίκτες έρχομαι να σας πω μόνο ότι: Γνωριζόμαστε καλά. Μας έχετε μετρήσει, μας ξέρετε από τότε που ήμασταν πρωτάρηδες. Μας έχετε «ζυγίσει». Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε, αλλά κυρίως ξέρετε τι θα κάνουμε όταν μας δώσετε την εντολή διοίκησης…».

Παναγιώτης Φασούλας

‘Πρώτα το Μπάσκετ’

Tags: