Ο Κάιλ Γκάι αποχώρησε από την Τενερίφη - Ψάχνει νέα ομάδα (vid)

Ο Κάιλ Γκάι αποχώρησε από την Τενερίφη - Ψάχνει νέα ομάδα (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 13:19 - 15.06.2024 / Ανανεώθηκε: 13:21 - 15.06.2024

Ο Κάιλ Γκάι επέλεξε να μην ενεργοποιήσει την option ανανέωσης του συμβολαίου του με την Τενερίφη, μένει ελεύθερος και μελετά ήδη τις πολλές προτάσεις που έχει στα χέρια του.

Μία μέρα πριν λήψη το χρονικό όριο που είχε στη διάθεσή του για να επιλέξει αν θα συνεχίσει ή όχι να αγωνίζεται στην Τενερίφη, ο Κάιλ Γκάι πήρε την απόφασή του: Θα φύγει από την ομάδα των Καναρίων Νήσων και θα αναζητήσει αλλού μία θέση εργασίας.

Ο Αμερικανός σουτέρ ξεκίνησε τη σεζόν, που πλέον στο σύνολο των πρωταθλημάτων έχει ολοκληρωθεί, από τον Παναθηναϊκό. Τελικά, την ολοκλήρωσε στην Ισπανία και ναι μεν δεν του δόθηκε η ευκαιρία να κατακτήσει την Euroleague με την πράσινη φανέλα, αλλά κατέκτησε το Basketball Champions League με την κίτρινη εμφάνιση της Τενερίφης. Αφού πρώτα έβαλε 36 πόντους στο Περιστέρι και το απέκλεισε στον ημιτελικό του Final Four που έγινε στο Βελιγράδι.

Η παρουσία του ήταν εντυπωσιακή, οι... μετοχές του ανέβηκαν ξανά κι ακόμα κι αν χαλάσει η πιθανή μεταγραφή του στην Ρεάλ Μαδρίτης, το ενδιαφέρον που υπάρχει προς το πρόσωπό του είναι μεγάλο. Ειδικά μετά την πορεία του στο Champions League της FIBA, όπου στη στατιστική του σε σύνολο 11 αγώνων είχε μέσο όρο 21,5 πόντους!

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος του στην Ευρώπη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, αφού πρώτα ενημέρωσε για την αποδέσμευσή του Γκάι από τον ισπανικό σύλλογο, ουσιαστικά προανήγγειλε πως σύντομα θα μάθουν όλοι το νέο του προορισμό.