Στην Μύκονο ο Κάιλ Χάινς για ένα καλοκαιρινό camp στο νησί των ανέμων

Στην Μύκονο ο Κάιλ Χάινς για ένα καλοκαιρινό camp στο νησί των ανέμων

Sportal newsroom 13:45 - 20.06.2024 / Ανανεώθηκε: 13:49 - 20.06.2024

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και τέσσερις φορές κατακτητής της Euroleague, Κάιλ Χάινς, στις 2 Ιουλίου θα βρίσκεται στη Μύκονο για ένα ολοήμερο camp στο νησί των Κυκλάδων.

Μία από τις μεγαλύτερες μορφές της Euroleague, παρά το γεγονός ότι κατάγεται από άλλη ήπειρο, σε λίγες μέρες θα επισκεφτεί τη Μύκονο.

Ο Αμερικανός σέντερ, Κάιλ Χάινς, ο οποίος ολοκλήρωσε την τέταρτη σεζόν του στην Μιλάνο και την 14η του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της ηπείρου, είναι ο πρώτος σε συμμετοχές όλων των εποχών. Όπως είναι και τέσσερις φορές κατακτητής της διοργάνωσης: Δύο με τον Ολυμπιακό (2012, 2013) και άλλες δύο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (2016, 2019).

Όσο έπαιζε στην Ελλαδα με τους Πειραιώτες, πιθανότατα θα είχε ταξιδέψει για αναψυχή στο νησί των ανέμων. Τώρα θα το κάνει για το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Ο μέχρι πρότινος τζένεραλ μάνατζερ του ΑΟ Μυκόνο, Σταύρος Ελληνιάδης, μαζί με την πρώην WNBAer, Αναστασία Κωστάκη, οργάνωσαν την κατάσταση και στις 2 Ιουλίου ο Κάιλ Χάινς θα είναι το κεντρικό πρόσωπο στο ολοήμερο camp που θα διοργανωθεί στο νησί και συγκεκριμένα στο κλειστό Γυμναστήριο Άνω Μέρας «Π. Χανιώτη».

Παραμένει στην Αγία Πετρουπολη ο Πασκουάλ - Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο με την Ζενίτ
REST OF THE WORLD

12:18 - 20.06.2024

Παραμένει στην Αγία Πετρουπολη ο Πασκουάλ - Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο με την Ζενίτ

Ο κόουτς Τσάβι Πασκουάλ, που πήγε στην Ζενίτ το 2020, παρά τις φήμες περί επιστροφής του στην Euroleague, συμφώνησε για νέο συμβόλαιο με την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης. Απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση...

«Είναι τεράστια τιμή για το νησί της Μυκόνου, αλλά και για την πατρίδα μας, να υποδεχθεί τον μεγάλο αυτό αθλητή που αποτελεί πρότυπο όχι μόνο στο γήπεδο αλλά και με τον χαρακτήρα του. Ο ίδιος προσφέρθηκε να μεταδώσει τις μπασκετικές του εμπειρίες στα παιδιά του νησιού. Νιώθω την ανάγκη να τον ευχαριστήσω από καρδιάς για την διάθεση που έδειξε να βρεθεί κοντά μας και να μας δώσει τα... φώτα του, όπως επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Μυκόνου, κ. Βερώνη, όπως επίσης τον πρόεδρο του ΑΟ Μυκόνου, κ. Αγγελετάκη και τον αντιπρόεδρο κ. Ν. Δακτυλίδη για την αμέριστη βοήθεια που μας προσφέρουν στην υλοποίηση του Camp. Με τον τρόπο τους επιβεβαιώνουν την αγάπη με την οποία το νησί περιβάλλει τον Αθλητισμό και ειδικότερα το μπάσκετ», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Ελληνιάδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για το camp στη Μύκονο

«Ένας θρυλικός μπασκετμπολίστας που έχει γράψει ιστορία στα ευρωπαϊκά γήπεδα, έρχεται στη Μύκονο. Και δεν έρχεται μόνο για διακοπές αλλά για να ηγηθεί στο ολοήμερο Camp, που διοργανώνεται στις 2 Ιουλίου, δωρεάν για τα παιδιά του νησιού.

Ο Κάιλ Χάινς, ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στην Euroleague και με 4 τρόπαια στην συλλογή του, ο σέντερ που άλλαξε το μπάσκετ στην Ευρώπη, θα είναι μαζί μας για να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις και την εμπειρία του στη νέα γενιά.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Ο Σταύρος Ελληνιάδης και η Αναστασία Κωστάκη ανέλαβαν να υλοποιήσουν την επιθυμία του θρύλου της Euroleague και έτσι αυτό το camp θα γίνει πραγματικότητa».