Ο Ίρβινγκ διδάσκει μπάσκετ σε παραλία της Κρήτης (vid)

Κάιρι Ίρβινγκ

Ο Ίρβινγκ διδάσκει μπάσκετ σε παραλία της Κρήτης (vid)

Νίκος Καλαμπάκας 16:40 - 01.08.2024

Ο Κάιρι Ίρβινγκ δεν μπόρεσε να ξεφύγει από τους θαυμαστές του κι έτσι βρέθηκε να παραδίδει μαθήματα μπάσκετ σε γνωστή παραλία των Χανίων.

Ο Κάιρι Ίρβινγκ περνάει ξένοιαστες στιγμές στην Ελλάδα, αφού ο συμπαίκτης του Ντόντσιτς στους Ντάλας Μάβερικς επέλεξε τη χώρα μας για τις διακοπές του.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Ο σούπερ σταρ του NBA βρίσκεται στα Χανιά και απολαμβάνει την ελληνική θάλασσα και τον ήλιο, όμως δεν ξεχνάει το μπάσκετ ποτέ.

Ο γκαρντ από τις ΗΠΑ έκανε το μπάνιο του στα Φαλάσαρνα, μια από τις πλέον ξακουστές παραλίες του νησιού, όμως οι θαυμαστές του δεν τον άφησαν για πολύ σε ησυχία.

Συγκεκριμένα ο Ίρβινγκ έγινε αντιληπτός από τον κόσμο που βρισκόταν εκεί και δεν μπορούσε παρά να αποκαλύψει στους φίλους του μερικά από τα μυστικά του.

Για τον λόγο αυτό, πήρε την μπάλα και έδειχνε κινήσεις σε κάποιους θαυμαστές του που τον προσέγγισαν, ζητώντας να μάθουν το μυστικό της επιτυχίας του.

Έτσι, το μεγάλο αστέρι του Ντάλας τους έδειξε με ποιον τρόπο να ξεμαρκάρονται προκειμένου να σουτάρουν.

Δείτε στο βίντεο τα... μαθήματα του Ίρβινγκ!