Καλαϊτζάκης: «Αξίζουμε ένα ρεπό από τον κόουτς» - «Ανυπομονούμε να δούμε το καινούργιο ΟΑΚΑ»
i

Παναγιώτης Καλαϊτζάκης / © INTIME

Καλαϊτζάκης: «Αξίζουμε ένα ρεπό από τον κόουτς» - «Ανυπομονούμε να δούμε το καινούργιο ΟΑΚΑ»

Απόστολος Μαυράκης 20:39 - 06.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:42 - 06.10.2024

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης ήταν ο κορυφαίος σκόρερ στη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στην Καρδίτσα και στο τέλος του παιχνιδιού μίλησε για το παιχνίδι, το καινούργιο ΟΑΚΑ, αλλά και την προσωπική του επίδοση.

Έχοντας 16 πόντους και πρωταγωνιστώντας στην νικηφόρα πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στην Stoiximan GBL κόντρα στην Καρδίτσα (80-66), ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης προχώρησε σε μερικές ενδιαφέρουσες δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα. Ο ίδιος μίλησε για ποικίλα θέματα και συγκεκριμένα για τον αγώνα και το επίπεδο του πρωταθλήματος, το ανακαινισμένο ΟΑΚΑ, αλλά και για την δική του αγωνιστική εικόνα.

Σχετικά με το Καρδίτσα-Παναθηναϊκός είπε τα εξής: «Το πρωτάθλημα φέτος είναι πάρα πολύ δυνατό, η Καρδίτσα έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες. Η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, το Περιστέρι, εμείς, ο Ολυμπιακός και ο Άρης θα είναι όλοι πολύ δυνατοί. Αυτό είναι καλό για εμάς γιατί θέλουμε τον ανταγωνισμό, παρόλο που έχουμε και την Ευρωλίγκα, τις διπλές αγωνιστικές και τα ταξίδια.

Δεν θα είναι καθόλου εύκολο για εμάς να διαχειριστούμε τα ταξίδια και την κούραση. Παρόλα, αυτά, όπως έχω ξαναπεί, είμαστε επαγγελματίες και για αυτό πληρωνόμαστε. Σήμερα παίξαμε χωρίς 3 παιδιά και παρόλα αυτά πήραμε μια νίκη. Η Καρδίτσα πάλεψε, είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και έχουν πάρα πολύ καλό προπονητή και παίκτες. Τους εύχομαι καλή συνέχεια».

Ο ίδιος συνέχισε μιλώντας για την απόδοσή του: «Δεν θέλω να λέω για τον εαυτό μου, νιώθω πολύ καλά και νιώθω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Ξέρω τι μου ζητάει ο προπονητής και αυτό προσπαθώ να κάνω και να δίνω ενέργεια είτε παίζω 1 ή 2 λεπτά ή καθόλου. Είμαι πάντα με ένα χαμόγελο στο πρόσωπο και προσπαθώ να βοηθάω του συμπαίκτες μου. Είναι κάτι που μου αρέσει να κάνω και με κάνει χαρούμενο. Έχουμε μια δύσκολη εβδομάδα, ελπίζω ο κόουτς αύριο να μας δώσει ρεπό, το αξίζουμε. Έχουμε ένα ματς με την Μπάγερν, μετά ταξιδεύουμε στην Θεσσαλονίκη και μετά έχουμε μια διπλή αγωνιστική (σ.σ. στην Ευρωλίγκα)».

Τέλος, μίλησε για το «καινούργιο» ΟΑΚΑ: «Να πω την αλήθεια οι περισσότεροι δεν έχουμε μπει ακόμα να δούμε πώς είναι το γήπεδο, παρότι προπονούμαστε στα βοηθητικά. Εγώ προσωπικά θα μπω την Πέμπτη και θα είναι μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία σε ένα καινούργιο γήπεδο, sold-out για ακόμη μια φορά. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα πάρουμε τη νίκη».