Καλάθης: «Εύκολη απόφαση να έρθω στη Μονακό, είμαι στη φάση της καριέρας μου που θέλω μόνο τίτλους»

Καλάθης: «Εύκολη απόφαση να έρθω στη Μονακό, είμαι στη φάση της καριέρας μου που θέλω μόνο τίτλους»

Νίκος Καλαμπάκας 08:42 - 18.09.2024 / Ανανεώθηκε: 08:42 - 18.09.2024

Ο Νικ Καλάθης εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν να αποδεχτεί το καλοκαίρι την πρόταση της Μονακό και να συνεχίσει την καριέρα του στο Πριγκιπάτο.

Τους λόγους που τον οδήγησαν να αγωνιστεί με τη φανέλα της Μονακό διευκρίνισε στη Media Day της νέας του ομάδας ο Νικ Καλάθης.

Ο Έλληνας γκαρντ ήταν φέτος μια από τις μεταγραφές που έκανε η Μονακό η οποία θα επιδιώξει να επιστρέψει στο Final Four και μιλώντας για τη μετακίνησή του από τη Φενέρ, τόνισε ότι ήταν μια εύκολη απόφαση αφού στόχος του είναι να κερδίζει τίτλους όποου αγωνίζεται.

Ο Καλάθης μίλησε ακόμα για το ρόστερ επισημαίνοντας ότι διαθέτει βετεράνους με εμπειρία που είναι ρεαλιστικό να ονειρεύονται το Final Four της Euroleague, ενώ αστειευόμενος είπε ότι θα ήθελε να σουτάρει όπως ο αγαπημένος του παίκτης, που δεν είναι άλλος από τον Λάρι Μπερντ:

«Το να έρθω στη Μονακό ήταν εύκολο. Σε αυτό το σημείο της καριέρας μου, ο στόχος είναι να κερδίζω τίτλους. Θέλω να φέρω εμπειρία και ηγεσία. Στην καριέρα μου έχω υπάρξει σε κάθε πιθανή κατάσταση. Έχουμε ένα γκρουπ βετεράνων που ξέρουν πώς να παίζουν μαζί, να προσαρμόζονται και να βρίσκουν λύσεις για την ομάδα.

Όσο περνάει ο καιρός θα παίζουμε καλύτερα. Το Final Four αποτελεί έναν ρεαλιστικό στόχο, δεδομένης της ποιότητας που έχει το ρόστερ.

Πάντοτε ήμουν φαν του Λάρι Μπερντ, αν και θα ήθελα να σουτάρω τόσο καλά όπως εκείνος», τόνισε μεταξύ άλλων ο Νικ Καλάθης, που στο βίντεο της Μονακό διακρίνεται με τον Παπαγιάννη να λένε καλημέρα στα γαλλικά!