Καλάθης: «Όλα είναι πιθανά στην Euroleague, το είδατε και πέρυσι από τον Παναθηναϊκό»

Καλάθης: «Όλα είναι πιθανά στην Euroleague, το είδατε και πέρυσι από τον Παναθηναϊκό»

Νίκος Καλαμπάκας 20:17 - 03.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:26 - 03.09.2024

Δηλώσεις στο κανάλι της Μονακό έκανε ο Νικ Καλάθης ο οποίος μίλησε για τους στόχους του με τη νέα του ομάδα.

Παίκτης της Μονακό είναι από το καλοκαίρι ο Νικ Καλάθης, ο οποίος ονειρεύεται την κούπα του πρωταθλητή Ευρώπης.

Ο Έλληνας γκαρντ μίλησε στο site της νέας του ομάδας, αναλύοντας τους στόχους της για φέτος. Όπως χαρακηριστικά είπε, «όλα είναι πιθανά. Είδατε πέρυσι τι έκανε ο Παναθηναϊκός. Είναι απλά δύο παιχνίδια ου όλα μπορούν να συμβούν».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα γκαρντ:

«Είμαι τρεις μέρες εδώ με την ομάδα, δεν έχω μπει ακόμα στο 5 εναντίον 5 αλλά νιώθω άνετα, μας δέχτηκα καλά. Γνωρίζομαι καλά με κάποιους συμπαίκτες μου και νομίζω πως υπάρχει μπροστά μας μία σπουδαία ευκαιρία να κάνουμε το βήμα παραπάνω.

Έχω συνεργαστεί καλά με τον Μάικ Τζέιμς στο παρελθόν και τώρα γνωρίζω τα άλλα παιδιά. Νομίζω πως αποτελώ καλό κομμάτι της ομάδας και ελπίζω να τη βοηθήσω.

Διαθέτουμε μία έμπειρη ομάδα, αποτελούμενη από παίκτες που έχουν βρεθεί στο υψηλότερο επίπεδο, αλλά υπάρχουν και αρκετοί νεαροί παίκτες που φέρνουν ενέργεια και πάθος. Θα γίνει μία μίξη όλων.

Στόχος είναι να περάσουμε στο Final Four και εκεί όλα μπορούν να συμβούν. Είδατε τι έκανε πέρυσι ο Παναθηναϊκός. Είναι δύο παιχνίδια που όλα μπορούν να συμβούν, αλλά το βασικό είναι να φτάσεις ως εκεί».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!