Ο Καλαβρός αναλαμβάνει την εκγύμναση του Γιάννη και του Θανάση στο Μιλγουόκι!

Ο Καλαβρός αναλαμβάνει την εκγύμναση του Γιάννη και του Θανάση στο Μιλγουόκι!

Γιάννης Πάλλας 20:48 - 28.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:48 - 28.08.2024

Ο Μιχάλης καλαβρός αποχώρησε από το προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού, καθώς αναλαμβάνει την ατομική εκγύμναση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και του Θανάση στους Μιλγουόκι Μπακς

Την απόφαση να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό πήρε ο Μιχάλης Καλαβρός, αφήνοντας τη θέση του στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας, για να αποδεχθεί την πρόταση του Γιάννη Αντετοκούνμπο να αναλάβει την ατομική προπόνηση του ίδιου και του Θανάση στους Μιλγουόκι Μπακς!

Αναμφίβολα, είναι μια άκρως τιμητική πρόταση για τον 53χρονο προπονητή που είναι από τους κορυφαίους στην ατομική προπόνηση.

Ο Καλαβρός είπε το «ναι» στον «Greek Freak» και πλέον μένει να ρυθμίσει διαδικαστικές λεπτομέρειες, προκειμένου να ταξιδέψει στο Μιλγουόκι και να αναλάβει δράση δουλεύοντας πάνω στην ατομική βελτίωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Κάτι που ξέρει να κάνει πολύ καλά.

Πριν τον Ολυμπιακό, ο Μιχάλης Καλαβρός εργάστηκε σε ΑΕΚ, Σπόρτιγκ, Νήαρ Ηστ, Χάρσταντ Βίκινγκς, Φρανκφούρτη, Κολοσσό Ρόδου, Ολύμπια Λάρισας, Ηλυσιακό, Σανγκάη Σαρκς, Μαναγουάτου Τζετς, Κηφισιά και Σανξί Ντράγκονς.

Έχει μια πλούσια διαδρομή αφήνοντας σημαντικό έργο και η πρόταση του Γιάννη Αντετοκούνμπο να τον ακολουθήσει στο Μιλγουόκι και να δουλέψει μαζί του αποτελεί το επιστέγασμα της σκληρής δουλειάς του που επιβραβεύεται καθώς θα μπει σ’ ένα προπονητικό επιτελείο στο ΝΒΑ και θα καταθέσει κι εκεί τη δουλειά του πάνω στο κομμάτι της ατομικής βελτίωσης του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Το θέμα έχει κλείσει, απλώς χρειάζεται να ρυθμιστούν διαδικαστικές λεπτομέρειες και στις αρχές του Σεπτέμβρη αναμένεται να βρεθεί στο Μιλγουόκι για να πιάσει δουλειά.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!