Δεν πίστευε στα μάτια του ο Ομπράντοβιτς - Τι έκανε έξαλλο τον προπονητή της Παρτιζάν στο Καλλιμάρμαρο (vid)
i

Sportal / Alexandar Dimitrijevic

Δεν πίστευε στα μάτια του ο Ομπράντοβιτς - Τι έκανε έξαλλο τον προπονητή της Παρτιζάν στο Καλλιμάρμαρο (vid)

Ευτυχία Οικονομίδου 08:48 - 22.09.2024 / Ανανεώθηκε: 11:12 - 22.09.2024

Η Παρτιζάν επικράτησε του Παναθηναϊκού με 75-64 για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», όμως παρά τη νίκη υπήρξαν και στιγμές που δεν άρεσαν στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Η φάση με τον Στέρλινγκ Μπράουν που έκανε έξαλλο τον Σέρβο κόουτς.

Η Παρτιζάν επικράτησε του Παναθηναϊκού με σκορ 75-64 στο Καλλιμάρμαρο για το τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος, όμως παρά τον φιλικό χαρακτήρα του αγώνα, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν έδειχνε να επαναπαύεται!

Οι παίκτες του έκαναν ένα πολύ καλό ματς σε γενικές γραμμές, έδειξαν ότι και φέτος θα αποτελέσουν ένα αξιόμαχο σύνολο που θα παλέψει για να μπει στα playoffs της Euroleague και γενικά οι εντυπώσεις που άφησε ήταν θετικές.

Υπήρξαν όμως και κάποιες... άτυχες στιγμές στον αγώνα που προκάλεσαν την αντίδραση του πάντα εκφραστικού Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο κόουτς της ομάδας της Σερβίας ήθελε να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του, αφού σε λίγες μέρες ξεκινάνε οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων.

Έτσι, όταν είδε τον Στέρλινγκ Μπράουν να ξεχύνεται στον αιφνιδιασμό και να μην βάζει την μπάλα στο καλάθι, ο Σέρβος κόουτς δεν πίστευε στα μάτια του.

Γύρισε προς τον πάγκο, μίλησε στους παίκτες και στη συνέχεια έπιανε το κεφάλι του αδυνατώντας να πιστέψει ότι χάθηκε καλάθι στον αιφνδιασμό...

Δείτε στο βίντεο την αντίδραση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς: