Ο θαυμασμός του Αϊζάια Τόμας για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»
i

IMAGO / Schüler

Ο θαυμασμός του Αϊζάια Τόμας για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Απόστολος Μαυράκης 11:05 - 22.09.2024 / Ανανεώθηκε: 11:12 - 22.09.2024

Το σχόλιο του Αϊζάια Τόμας στην ανάρτηση της Euroleague για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Ο Παναθηναϊκός διοργάνωσε το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» για πρώτη φορά στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο και το... feedback που παίρνουν οι πράσινοι για την οργάνωσή τους είναι ενθαρρυντικό.

Πολλές μεγάλες προσωπικότητες του Παγκοσμίου Μπάσκετ εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Ο Παναθηναϊκός, η Παρτιζάν, η Εφές και η Μακάμπι Τελ Αβίβ αναμετρήθηκαν στο Παναθηναϊκό Στάδιο, σε μια λαμπρή διοργάνωση που... πάντρεψε την ιστορία της Ελλάδας με αυτή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Όσοι βρέθηκαν στο ιστορικό Στάδιο της χώρας μας μίλησαν με τα καλύτερα λόγια. Ο κόσμος απόλαυσε τη διοργάνωση, οι ομάδες χάρηκαν τους αγώνες και οι προπονητές έβγαλαν τα συμπεράσματά τους, λίγες μέρες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους.

Δεν πίστευε στα μάτια του ο Ομπράντοβιτς - Τι έκανε έξαλλο τον προπονητή της Παρτιζάν στο Καλλιμάρμαρο (vid)
EUROLEAGUE

08:48 - 22.09.2024

Δεν πίστευε στα μάτια του ο Ομπράντοβιτς - Τι έκανε έξαλλο τον προπονητή της Παρτιζάν στο Καλλιμάρμαρο (vid)

Η Παρτιζάν επικράτησε του Παναθηναϊκού με 75-64 για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», όμως παρά τη νίκη υπήρξαν και στιγμές που δεν άρεσαν στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Η φάση με τον Στέρλινγκ Μπράουν που έκανε έξαλλο τον Σέρβο κόουτς.

Ανάμεσα σε αυτούς που απόλαυσαν την ατμόσφαιρα, έστω και μέσα από τη δύναμη της εικόνας και όχι της φυσικής παρουσίας, ήταν και ο Αϊζάια Τόμας.

Ο ίδιος έβαλε σχόλιο με τρεις... φωτιές στην ανάρτηση του event από την Euroleague, δείχνοντας τον θαυμασμό του για τη διοργάνωση.

Δείτε το σχόλιο στην παρακάτω εικόνα: