Η εντυπωσιακή εικόνα από το Καλλιμάρμαρο - Το τουρνουά «3on3» που διοργανώνει η ΕΟΚ συνεχίζεται...

Η εντυπωσιακή εικόνα από το Καλλιμάρμαρο - Το τουρνουά «3on3» που διοργανώνει η ΕΟΚ συνεχίζεται...

Sportal newsroom 11:45 - 19.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:09 - 14.08.2024

Την Παρασκευή (18/8) ξεκίνησε η δράση και σήμερα Σάββατο (19/8) το 3x3 Master Series ΟΠΑΠ που διοργανώνεται στο ιστορικό Καλλιμάρμαρο εντείνει τη δράση του - Η βραδινή εικόνα από τα γήπεδα δίπλα στο φωτισμένο Στάδιο ήταν ανεπανάληπτη!

Στο κέντρο της Αθήνας, λίγα μέτρα μακριά από την πλατεία Συντάγματος και συγκεκριμένα στη θέση που δεσπόζει το ιστορικό Παναθηναϊκό Στάδιο (πιο γνωστό ως Καλλιμάρμαρο), ξεκίνησε την Παρασκευή (18/8) το 3x3 Master Series ΟΠΑΠ, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης

Πρόκειται για μία διοργάνωση στην οποία μετέχουν Γυναίκες και Άνδρες άνω των 18 ετώνμ όπου αγωνίζονται «τρεις εναντίον τριών» σε γήπεδα μπάσκετ που έχουν στηθεί μπροστά από το Στάδιο με όλα τα κομφόρ και με το επίπεδο του event να εντυπωσιάζει όχι μόνο στον αγωνιστικό τομέα και στον ανταγωνισμό που υπάρχει, αλλά και ως... εικόνα! 

Σήμερα Σάββατο (19/8) η διαδικασία συνεχίζεται και από τις πέντε το απόγευμα (17:00), μέχρι τις δέκα το βράδυ (22:00) οι κόντρες αυξάνονται! Σε μία περιοχή που το streetball έχει βαρύτητα, κυρίως λόγω των γηπέδων του «Φωκιανού» που βρίσκονται... απέναντι, πλέον η ουσία συγκεντρώνεται στην πλατεία μπροστά από το Καλλιμάρμαρο

Αρχηγός και δάσκαλος ο Παπανικολάου, δίνει συμβουλές στον Θανάση Αντετοκούνμπο (vid)
FIBA WORLD CUP

09:42 - 19.08.2023

Αρχηγός και δάσκαλος ο Παπανικολάου, δίνει συμβουλές στον Θανάση Αντετοκούνμπο (vid)

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν αγωνίστηκε κόντρα στις ΗΠΑ, αλλά ο ρόλος του αρχηγού δεν έχει να κάνει μόνο με την παρουσία του στο παρκέ. Βλέποντας τον Θανάση Αντετοκούνμπο να καταβάλει την προσπάθειά του, θέλησε να τον ηρεμίσει και να τον καθοδηγήσει. Το στιγμιότυπο με τις συμβουλές του «Παπ» δείχνει τη διάθεση και την ομοιογένεια της Εθνικής ομάδας.

Μάλιστα το event, για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν δια ζώσης, μπορούν να πάρουν μία ιδέα παρακολουθώντας τους αγώνες μέσω Live Streaming από το επίσημο κανάλι της ΕΟΚ στο youtube. 

Tags: