Καμπαρό: «Ο Μεσίνα δεν είναι καλός άνθρωπος, μιλούσε αρνητικά για εμένα σε άλλες ομάδες»

Τίμοθι Λουίς Καμπαρό

i

Photo by Antonio Saia/Euroleague Basketball via Getty Images

Καμπαρό: «Ο Μεσίνα δεν είναι καλός άνθρωπος, μιλούσε αρνητικά για εμένα σε άλλες ομάδες»

Νίκος Καλαμπάκας 18:50 - 21.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:06 - 14.08.2024

Ο Ετόρε Μεσίνα δέχθηκε τα πυρά του πρώην παίκτη του, Τίμοθι Λουίς Καμπαρό ο οποίος σημείωσε ότι ο Ιταλός κόουτς δεν είναι καλός άνθρωπος.

Ο Καμπαρό είναι ένας από τους βασικούς παίκτες της Βιλερμπάν στη δεύτερη σεζόν του στην EuroLeague, όμως πριν υπογράψει στη γαλλική ομάδα ο Γάλλος παίκτης σκόπευε να καλύψει το κενό που άφησε ο τραυματισμός του Σιλντς στην Αρμάνι πέρυσι. Τελικά, η ομάδα και ο παίκτης χώρισαν τους δρόμους τους στο τέλος της σεζόν 2022-23.

Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε L'Equipe , ο παίκτης μίλησε με άσχημα λόγια για την Αρμάνι:

«Είναι μια ομάδα που δεν μου αρέσει», είπε αρχικά ο Γάλλος φόργουορντ. «Δεν μου αρέσει ο Μεσίνα. Δεν είναι καλός άνθρωπος, κατά τη γνώμη μου. Το όνομά του προκαλεί σεβασμό, έκανε σπουδαία καριέρα όμως η συνεργασία μαζί του ήταν μια απογοήτευση», συνέχισε.

«Δεν ξέρω αν η «συνταγή» του εξακολουθεί να λειτουργεί, ακόμα κι αν τα αποτελέσματα έχουν δείξει κάτι εδώ και δύο χρόνια», είπε. «Δεν καταλάβαινα τον τρόπο με τον οποίο με έβαζαν στην άκρη, χωρίς εξηγήσεις, χωρίς επικοινωνία, όταν πάντα κάναμε διάλογο παρά τις διαφωνίες.

Δεν εκτίμησα που άκουσα ότι είχε πει αρνητικά πράγματα για μένα το καλοκαίρι σε άλλες ομάδες», δήλωσε ο αθλητής.

Ο Καμπαρό δεν είναι ο μόνος παίκτης που εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το στυλ επικοινωνίας του Μεσίνα. Πολύ πρόσφατα, ήταν ο Νέιπιερ που επέκρινε τον Ιταλό προπονητή για τις δηλώσεις του σε εφημερίδα, αν και ο Μεσίνα αργότερα αρνήθηκε τους ισχυρισμούς του.