Ποινή μιας αγωνιστικής στον Καμπάτσο για όσα έκανε στο ματς με την Μπάγερν
i

© Photo by Christina Pahnke/Euroleague Basketball via Getty Images

Ποινή μιας αγωνιστικής στον Καμπάτσο για όσα έκανε στο ματς με την Μπάγερν

Μιχάλης Καλογήρου 14:08 - 08.10.2024 / Ανανεώθηκε: 14:16 - 08.10.2024

Η Euroleague επέβαλλε στον Καμπάτσο ποινή μιας αγωνιστικής και πρόστιμο 5.000 ευρώ για το ξέσπασμά του προς τους διαιτητές στο παιχνίδι της Ρεάλ με την Μπάγερν Μονάχου

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις τιμωρίες για την πρώτη αγωνιστική, επιβάλλοντας πρόστιμα σε Καμπάτσο και Ερυθρό Αστέρα. Ο Φακούντο Καμπάτσο είχε αποβληθεί στην πρεμιέρα της Euroleague και την ήττα της Ρεάλ από την Μπάγερν Μονάχου μετά το ξέσπασμά του προς τους διαιτητές. Ο γκαρντ της ισπανικής ομάδας «ξέφυγε» και όλοι περίμεναν να δουν ποια θα είναι η επιπλέον τιμωρία που θα του επιβληθεί.

Ο Κέντρικ Ναν ρωτήθηκε από το Sportal ποιος είναι καλύτερος σκόρερ από εκείνον και απλά... κατέβασε το μικρόφωνο (vid)
EUROLEAGUE

12:27 - 08.10.2024

Ο Κέντρικ Ναν ρωτήθηκε από το Sportal ποιος είναι καλύτερος σκόρερ από εκείνον και απλά... κατέβασε το μικρόφωνο (vid)

Ούτε Σάσα Βεζένκοφ, ουτε Μάικ Τζέιμς, ούτε... κανείς! Ο Κέντρικ Ναν αποδέχθηκε την πρόκληση και μπρος στην κάμερα του Sportal με χαρακτηριστικό τρόπο έδειξε πως θεωρεί τον εαυτό του τον κορυφαίο σκόρερ στην Euroleague.

Η Ρεάλ λοιπόν, θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Αργεντινού στο παιχνίδι με την Παρτίζαν (10/10 21:45), αφού του επιβλήθηκε ποινή μιας αγωνιστικής , καθώς και πρόστιμο 5.000 ευρώ. Η συμπεριφορά του θεωρήθηκε απρεπή και όπως λέει ο Πειθαρχικός Κώδικας της Euroleague, ο Αργεντινός προέβη σε «ενέργειες που αντιπροσωπεύουν έλλειψη σεβασμού προς τους διαιτητές» .

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Ο Καμπάτσο πάντως, μάλλον ανακουφισμένος πρέπει να νιώθει και να ευχαριστεί τον συμπάικτη του Σερτζ Ιμπάκα που τον γλίτωσε από περαιτέρω τιμωρία.

Στο «ποινολόγιο» της Euroleague μπήκε και ο Ερυθρός Αστέρας που τιμωρήθηκε με πρόστιμο 7.000 ευρώ για ρίψη αντικειμένων των οπαδών του στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Παρί.