Καμπάτσο, Ταβάρες και Σλούκας μαγνητίζουν το ενδιαφέρον των GM της Euroleague

Φακούντο Καμπάτσο

i

©Euroleague

Καμπάτσο, Ταβάρες και Σλούκας μαγνητίζουν το ενδιαφέρον των GM της Euroleague

Νίκος Καλαμπάκας 16:48 - 03.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:01 - 14.08.2024

Μετρώντας αντίστροφα για το πρώτο τζάμπολ της φετινής Euroleague οι τζένεραλ μάνατζερς των ομάδων κάνουν τις προβλέψεις τους και αναλύουν τα όσα συνέβησαν το φετινό καλοκαίρι στα μεταγραφικά των ομάδων.

Τις προβλέψεις τους για τη νέα Euroleague έκαναν οι τζένεραλ μάνατζερς των ομάδων που συμμετέχουν στη λίγκα. Το basketnews.com φιλοξενεί τους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για τις ομάδες της λίγκας, οι οποίοι μοιράζονται τις σκέψεις τους για τη νέα σεζόν. Ακολουθούν οι απαντήσεις τους στα ερωτήματα που τους υποβλήθηκαν:

Η καλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού

Φακούντο Καμπάτσο © Intime

Ο Φακούντο Καμπάτσο ήταν ο νικητής στις απαντήσεις των gm' s για αυτή την κατηγορία. Ο γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε πρώτος λαμβάνοντας το 23,1% των απαντήσεων, ενώ ακολουθεί ο Κώστας Σλούκας με 15,4%. Στη λίστα βρίσκονται ακόμα οι Κέμπα Ουόκερ, Χουάντσο Ερνάνγκομεθ, Λουκ Σίκμα και Μίλος Τεόντοσιτς.

Η ομάδα που έκανε τις καλύτερες μεταγραφές

Κώστας Σλούκας

Μονάχα δύο ομάδες πήραν διψήφιο αριθμό στις απαντήσεις αυτής της ερώτησης. Ο Παναθηναϊκός που έκανε ολικό λίφτινγκ αποκτώντας μεταξύ άλλων τον Σλούκα, τον Χουάντσο και τον Λεσόρ πήρε την πρωτιά με 46,2%, ενώ ακολουθεί ο Ερυθρός Αστέρας που μεταξύ άλλων απέκτησε τους Τεόντοσιτς, Μπιέλιτσα, Ντος Σάντος και Μπολομπόι με 23,1%.

Η πιο δημιουργική μεταγραφή

Κέμπα Ουόκερ © Monaco Twitter

Το πρόσφατο καλοκαίρι είχαμε πολλές δημιουργικές υπογραφές παικτών, αφήνοντας τους GM της EuroLeague χωρίς ομόφωνη συναίνεση για τις απαντήσεις τους. Υπήρχαν μόνο δύο εξαιρέσεις στον κανόνα.

Ο Κέμπα Ουόκερ πήρε μια εκπληκτική απόφαση με την ένταξή του στην Μονακό. Ως τέσσερις φορές ΝΒΑ All-Star, μπορεί να αναφέρεται στο μέλλον ως ένας από τους πιο εξέχοντες παίκτες που έκαναν ποτέ τη μετάβαση στην Ευρώπη.

Αν και η επίδρασή του στη Μονακό είναι ακόμα αβέβαιη λόγω των τραυματισμών που αντιμετώπισε στο παρελθόν, η ομάδα του έχει ήδη συγκεντρώσει σημαντική παγκόσμια προσοχή με τη μεταγραφή του.

Από την άλλη, πολλαπλές ψήφους έλαβε και ο Κώστας Σλούκας, χάρη στην αναμφισβήτητα πιο απρόσμενη μεταγραφή του καλοκαιριού.

Αρκετοί άλλοι παίκτες έλαβαν ψήφους σε αυτή την κατηγορία, συμπεριλαμβανομένων των Μπαλτσερόφσκι, Μπολμάρο, Τζάκσον, Εντιαγέ και Ντος Σάντος.

Ο επόμενος παίκτης της Eiuroleague που θα πάει στο ΝΒΑ

Έντι Ταβάρες Euroleague

Η πλειοψηφία των τζένεραλ μάνατζερ θεωρεί ότι ο Έντι Ταβάρες της Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι ο παίκτης που το καλοκαίρι θα κάνει το βήμα προς το ΝΒΑ. Ο σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης έλαβε το 53,8% των ψήφων, ενώ ακολουθεί ο Τζέιμς Νατζί της Μπαρτσελόνα με 15,4%.

Ποιον παίκτη θα ήθελαν στην ομάδα τους

Η λίστα της συγκεκριμένης ερώτησης έχει δύο παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης στην κορυφή, αφού ο Έντι Tαβάρες και ο Φακούντο Καμπάτσο έλαβαν το 42,6% και το 15,4% των ψήφων αντίστοιχα. Ακολουθούνοι Κέβιν Πάντερ, Έλι Οκόμπο, Μουστάφα Φαλ, Νίκολα Μίροτιτς και Τόμας Ουόκαπ.