Συνεχίζει στη Βενέτσια ο Καμπενγκέλε

Καμπενγκέλε

i

© Venezia

Συνεχίζει στη Βενέτσια ο Καμπενγκέλε

Sportal newsroom 21:10 - 13.07.2024 / Ανανεώθηκε: 21:10 - 13.07.2024

Ο Εμφιόντου Καμπενγκέλε θα συνεχίσει και την ερχόμενη σεζόν στη Βενέτσια, την αντίπαλο του Άρη στο EuroCup.

Ο Εμφιόντου Καμπενγκέλε θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία και συγκεκριμένα θα παραμείνει στη Βενέτσια.

Ο πρώην σέντερ της ΑΕΚ μένοντας στην ιταλική ομάδα για την σεζόν 2024-25 θα βρει μπροστά του και πάλι άλλη μία ελληνική ομάδα, μιας και η Βενέτσια θα είναι αντίπαλος του Άρη στο EuroCup, αφού οι δύο ομάδες βρίσκονται στο ίδιο γκρουπ.

«Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω το ταξίδι μου με τη Βενέτσια, την οποία ευχαριστώ. Ο σύλλογος έχει μεγάλες φιλοδοξίες και μου αρέσει γιατί και εγώ πάντα βάζω υψηλούς στόχους για τον εαυτό μου. Είμαι πεπεισμένος ότι μέσα από τη δουλειά μπορούμε να αναπτυχθούμε και να ωριμάσουμε ως ομάδα, να γίνουμε ακόμα πιο σταθεροί και συνεπείς. Ο ίδιος περιμένω να γίνω καλύτερος κατά τη διάρκεια της σεζόν.Όπως πάντα, θα δώσω ό,τι έχω για την ομάδα και στους φιλάθλους λέω ότι ετοιμάζομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Τα λέμε σύντομα!», ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του μετά την ανανέωση του συμβολαίου του ο Κογκολέζος-Καναδός σέντερ.

Ο Καμπενγκέλε την περασμένη σεζόν με τη φανέλα της Βενέτσια μέτρησε 9,2 πόντους, 6,6 ριμπάουντ και 12,4 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Δείτε μερικές από τις καλύτερές του στιγμές: