Απολογήθηκε στην Παρτιζάν και στους οπαδούς της ομάδας ο Μπρούνο Καμπόκλο

Μπρούνο Καμπόκλο - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Απολογήθηκε στην Παρτιζάν και στους οπαδούς της ομάδας ο Μπρούνο Καμπόκλο

Ο Μπρούνο Καμπόκλο μίλησε για τα όσα έγιναν στην Παρτιζάν και αποχώρησε από την ομάδα.

Το καλοκαίρι στην Παρτιζάν υπήρχε ένα... δράμα, σχετικά με την περίπτωση του Μπρούνο Καμπόκλο, ο οποίος παρά το γεγονός ότι ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας, αποχώρησε με άσχημο τρόπο από τον σύλλογο.

Ο Καμπόκλο μίλησε στο «ΟΝΕ» του Ισραήλ για το τι είχε συμβεί με τη σερβική ομάδα και απολογήθηκε τόσο στον σύλλογο, όσο και στους οπαδούς για τον τρόπο με τον οποίο ολοκληρώθηκε η συνεργασία τους.

«Υπέγραψα συμβόλαιο ενός έτους με την Παρτιζάν και τελειώσαμε τα διάφορα τουρνουά μας. Ξαφνικά, ήρθε ένα τουρνουά για το οποίο δεν ήμασταν σίγουροι. Στη Σερβία, ομάδες που παίζουν στην Αδριατική Λίγκα και στην EuroLeague μερικές φορές πηγαίνουν κατευθείαν στους τελικούς. Αυτό είναι ένα θέμα που είναι λίγο περίεργο τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Η Παρτιζάν είπε ότι πρέπει να περιμένουμε γιατί ίσως γινόταν αυτό το τελικό τουρνουά επειδή δεν είχε γίνει τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Μόλις είπαν ότι συμμετείχαν, έπαιξα στους ημιτελικούς και κερδίσαμε. Μίλησα με τον ατζέντη μου και κάποια στιγμή μου είπε ότι τους μιλούσε και ότι υπήρχε άδεια από την Παρτιζάν να πετάξει για τις ΗΠΑ. Νόμιζα ότι το ήξεραν, ότι όλα ήταν καλά και ότι είχα το πράσινο φως. Πήγα στις ΗΠΑ και ο γενικός διευθυντής με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι δεν μπορούσα να πάω, αλλά ήμουν ήδη εκεί και δεν μπορούσα να γυρίσω.

Υπήρχε έλλειψη επικοινωνίας. Από την πλευρά μου, όλα ήταν καλά και απλά δεν μπορούσα να επιστρέψω. Οι συζητήσεις μεταξύ του συλλόγου και του ατζέντη μου συνεχίστηκαν και τελικά δεν επέστρεψα για να παίξω. Λέω μέσα από την καρδιά μου ότι δεν ήθελα να είναι έτσι, πραγματικά νόμιζα ότι είχα άδεια.

Αν ήταν στο χέρι μου, θα είχα μείνει και θα είχα τελειώσει τα καθήκοντά μας, αλλά τα πράγματα συμβαίνουν στη ζωή και δεν έχουμε κανέναν έλεγχο πάνω τους. Ακόμα κι αν ήταν ή δεν ήταν λάθος μου, συνέβη, και μπορώ μόνο να μιλήσω από πλευράς μου. Θέλω να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία και να ζητήσω δημόσια συγγνώμη, γι' αυτό ζητώ συγγνώμη από την Παρτιζάν και τους οπαδούς. Μου άρεσε τόσο πολύ ο χρόνος εκεί, καταπληκτικοί άνθρωποι, καταπληκτική χώρα, διασκέδασα πολύ και νιώθω άσχημα για το πώς τελείωσε».