Το συγκινητικό post του Κάνααν για Ολυμπιακό: «Δεν είναι αντίο, είναι εις το επανιδείν»

Αϊζάια Κάνααν

i

© Intime

Το συγκινητικό post του Κάνααν για Ολυμπιακό: «Δεν είναι αντίο, είναι εις το επανιδείν»

Ο Αϊζάια Κάνααν αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό και τους φιλάθλους του με ένα ξεχωριστό ποστ στα social media.

Ο Αϊζάια Κάνααν αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό, με τον Αμερικανό να ανακοινώνεται από τον Ερυθρό Αστέρα από την Τετάρτη.

Την Πέμπτη (20/6), ο Αϊζάια Κάνααν, λοιπόν, αποχεραίτησε τον Ολυμπιακό, με τον Αμερικανό να ανεβάζει ένα μακροσκελές ποστ στο Instagram, όπου ευχαρίστησε τους πάντες, ενώ τόνισε πως «αυτό δεν είναι αντίο, είναι εις το επανιδείν»!

 Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Αϊζάια Κάνααν:

«Αγαπητέ Ολυμπιακέ αυτές οι 2 τελευταίες σεζόν δεν ήταν τίποτα άλλο παρά εκπληκτικές! Back to Back Final 4, όλοι οι τίτλοι της Ελλάδας τον πρώτο χρόνο και όλους εκτός από το πρωτάθλημα τον δεύτερο! Δεν πέτυχα τον τελικό στόχο που ήθελα να πετύχω με έναν σπουδαίο οργανισμό, αλλά σίγουρα είχα τις ευκαιρίες να πετύχω αυτόν τον στόχο και μόνο αυτό θα μπορούσα να ζητήσω! Έχω χτίσει πολλές σχέσεις και φιλίες που δεν θα ξεχάσω ποτέ!

Προς τα αδέρφια μου, όλοι ξέρετε τι είναι και πάντα κλειδωμένοι από την αρχή! Παλέψαμε, παλέψαμε και περάσαμε στιγμές όπου κανείς δεν πίστευε παρά μόνο εμείς! Αυτός ο Δεσμός είναι αιώνιος. Ξεκινάμε. Προς την Πόλη του Πειραιά & την Θύρα 7, εκτιμώ πραγματικά την αγάπη από καρδιάς! Στην αρχή ξέρω ότι έπρεπε να κερδίσω μερικούς από εσάς αλλά αν ξέρετε κάτι για μένα τώρα, είναι πως οι προκλήσεις μου δίνουν κίνητρο και ποτέ δεν κάνω πίσω σε μια πρόκληση!

Τώρα παιδιά ξέρετε την Καρδιά μου και ξέρετε ότι έδωσα ό,τι μπορούσα (όταν μου επέτρεψαν), Εσείς παιδιά θα έχετε πάντα ξεχωριστή θέση στην Καρδιά μου!

Με όλη την αγάπη και τον σεβασμό, δεν είναι αντίο, είναι εις το επανιδείν!»