«Αυτό είναι το συμβόλαιο που έχει συμφωνήσει ο Ερυθρός Αστέρας με τον Κάνααν - Οι ετήσιες αποδοχές του»

Αϊζάια Κάνααν

i

© Intime

«Αυτό είναι το συμβόλαιο που έχει συμφωνήσει ο Ερυθρός Αστέρας με τον Κάνααν - Οι ετήσιες αποδοχές του»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:55 - 06.06.2024 / Ανανεώθηκε: 23:37 - 08.06.2024

Ο Αϊζάια Κάνααν θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και θα αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ερυθρού Αστέρα, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Σερβίας.

Ο Αϊζάια Κάνααν κι ο Ολυμπιακός δεν θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους, όπως υποστηρίζουν στη Σερβία!

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με δημοσίευμα του «TeleSport.rs», δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η μετακίνηση του Αμερικανού γκαρντ από τους Πειραιώτες στον Ερυθρό Αστέρα, με τις δύο πλευρές να φτάνουν σε συμφωνία για διετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές στα 3 εκατ. δολάρια.

Οι υπογραφές στο συμβόλαιο του Κάνααν αναμένεται να πέσουν μετά τους τελικούς της Basket League, με τον 33χρονο να αποχωρεί από το Λιμάνι έπειτα από δύο χρόνια, σύμφωνα με τους Σέρβους.

Μία «καλημέρα» του Ολυμπιακού με την υπενθύμιση του αρχηγού - Τι είπε ο Παπανικολάου στο ΟΑΚΑ

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με break τους φετινούς τελικούς της Stoiximan Basket League. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε του Παναθηναϊκού με 89-84 στο κλειστό του ΟΑΚΑ κι έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Όταν τελείωσε το Game 1 των τελικών, ο Κώστας Παπανικολάου συγκέντρωσε τους συμπαίκτες του στο κέντρο του γηπέδου και τους θύμισε πως ο Ολυμπιακός χρειάζεται «τρεις νίκες» για να πάρει τον τίτλο.

«Δεν είναι... μία κι έξω! Χρειαζόμαστε τρεις νίκες! Πάμε γερά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Με αυτό το στιγμιότυπο και με την ατάκα του αρχηγού ο διαχειριστής των social media του Ολυμπιακού έστειλε την καθιερωμένη «καλημέρα» του λίγες ώρες μετά την ομαδική επιτυχία των Πειραιωτών, που θα επιστρέψουν στο ΣΕΦ για το Game 2 των τελικών της Stoiximan Basket League που θα διεξαχθεί την Παρασκευή (7/6, 21:30, ΕΡΤ3). Τότε που οι γηπεδούχοι θα θελήσουν να κάνουν το δεύτερο βήμα προς τον τίτλο και ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να... απαντήσει μετά την αποτυχία να προστατεύσει την έδρα του.