Κάνααν: «Τρελή η ατμόσφαιρα, το χάρηκα πολύ»!
i

©InTime

Κάνααν: «Τρελή η ατμόσφαιρα, το χάρηκα πολύ»!

Aχιλλέας Μαυροδόντης 00:32 - 27.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:48 - 14.08.2024

Η εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ, προκάλεσε τον θαυμασμό του Αϊζάια Κάνααν που «εκτέλεσε» την Φενέρμπαχτσε στον πρώτο αγώνα των playoffs

Εκστασιασμένος από την ατμόσφαιρα που δημιούργησε στο ΣΕΦ ο κόσμος του Ολυμπιακού δήλωσε ο Αϊζάια Κάνααν μετά το τέλος του πρώτου αγώνα των playoffs της EuroLeague με την Φενέρμπαχτσε, όπου έδωσε μια μοναδική παράσταση από τα 6.75.

Αρχικά, ο Αμερικανός γκαρντ που είχε 18 πόντους με 6/7 τρίποντα μιλώντας στο Flash Interview, υποστήριξε: «Είναι απλά ένα παιχνίδι. Τα εύσημα πηγαίνουν στους συμπαίκτες μου που με έβρισκαν στο γήπεδο. Πρέπει να είμαστε ακόμα πιο αποτελεσματικοί στο επόμενο παιχνίδι».

Στη συνέχεια, ο Αϊζάια Κάνααν, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης (NOVA), όπου δήλωσε: «Ήταν τρελή η ατμόσφαιρα σήμερα! Χάρηκα πολύ τη μέρα σήμερα και με τον κόσμο. Ο Πειραιάς και όλος ο κόσμος μας υποστηρίζει πάντα, σε κάθε παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε χώρο να σουτάρουμε. Στο τρίτο δεκάλεπτο, πήραμε τα ριμπάουντ, μπορέσαμε να τρέξουμε στο γήπεδο, βρήκα κάποια ανοιχτά σουτ, όπως και ο Βεζένκοφ. Θέλουμε καλύτερη άμυνα για να έχουμε καλύτερες προϋποθέσεις για τα σουτ».

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Και κατέληξε: «Είναι η ώρα των playoffs, η πιο μεγάλη στιγμή, γι’ αυτές ζω και είμαι χαρούμενος που μπόρεσα να βοηθήσω. Είπα στον ΜακΚίσικ ότι πρέπει να είναι επιθετικός και πρέπει να παίρνει τα σουτ που του δίνουν. Είμαι χαρούμενος που τα έβαλε».