Εκτός εαυτού ο Ντόντσιτς: Έκανε χειρονομία για χρηματισμό της FIBA και αποβλήθηκε! (vid)

Λούκα Ντόνσιτς

i

©FIBA

Εκτός εαυτού ο Ντόντσιτς: Έκανε χειρονομία για χρηματισμό της FIBA και αποβλήθηκε! (vid)

Sportal newsroom 17:19 - 06.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:41 - 14.08.2024

Ο Λούκα Ντόνσιτς αποβλήθηκε στον αγώνα της Σλοβενία με τον Καναδά, καθώς διαμαρτυρήθηκε για μία φάση με αποτέλεσμα να δεχτεί δεύτερη τεχνική ποινή.

Ο αγώνας εξελίχθηκε με άσχημο τρόπο για τη Σλοβενία. Οι παίκτες του Αλεξάντερ Σέκουλιτς ηττήθηκαν από τον Καναδά με 89-100 και τέθηκαν εκτός διεκδίκησης του χρυσού μεταλλίου και επιπλέον δεν μπόρεσαν να εξασφαλίσουν θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τα νεύρα ήταν πολλά και φυσικά εξαίρεση δεν μπορούσε να αποτελέσει ο Λούκα Ντόντσιτς που δεν φημίζεται γενικότερα για την ψυχραιμία του.

Ο Λούκα Μπάνκι στο Sportal: «Περήφανος για την προσπάθεια, ήταν καλό το σουτ του Μπέρτανς»
FIBA WORLD CUP

14:45 - 06.09.2023

Ο Λούκα Μπάνκι στο Sportal: «Περήφανος για την προσπάθεια, ήταν καλό το σουτ του Μπέρτανς»

Η Λετονία έφτασε μια ανάσα από μια πολύ σπυοδαία νίκη και ο Λούκα Μπάνκι, μιλώντας στο Sportal, δήλωσε περήφανος για την εικόνα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην τελευταία φάση του αγώνα.

Ο παίκτης των Ντάλας σε μια προσπάθειά του για σουτ, διαμαρτυρήθηκε έντονα για φάουλ στους διαιτητές με αποτέλεσμα να δεχτεί δεύτερη τεχνική ποινή και να αποβληθεί. Αποχωρώντας από το γήπεδο ο Σλοβένος χειροκροτούσε ειρωνικά τους διαιτητές του αγώνα, με τον Πρέπελιτς να πηγαίνει κοντά του και να προσπαθεί να τον ηρεμήσει.  

Μάλιστα, λίγα λεπτά πριν από τη λήξη της τρίτης περιόδου, ο ηγέτης των Μάβερικς στο πλαίσιο των διαμαρτυριών του, έκανε μια κίνηση προς την πλευρά των VIPs της FIBA, υπονοώντας ότι έχουν χρηματιστεί προκειμένου να ευνοήσουν τον Καναδά.

Την πρώτη τεχνική ποινή την είχε δεχθεί από τα μέσα της δεύτερης περιόδου.

Το Mundobasket 2023 στο sportal.gr

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.