Κανένα θέμα στον Ολυμπιακό με την καθυστέρηση του παρατηρητή διαιτησίας για το Game 2

Διαιτητές

Κανένα θέμα στον Ολυμπιακό με την καθυστέρηση του παρατηρητή διαιτησίας για το Game 2

Aχιλλέας Μαυροδόντης 20:30 - 10.06.2024 / Ανανεώθηκε: 20:31 - 10.06.2024

Ο Ολυμπιακός έλαβε στα χέρια του την έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας για τον δεύτερο τελικό τη Δευτέρα (10/6), όπως συνέβη και με τον Παναθηναϊκό, καθυστέρηση που δεν θορύβησε ή ανησύχησε σε καμία περίπτωση την πλευρά των Πειραιωτών.

Η έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας καθυστέρησε να φτάσει στις ομάδες, με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό να την παίρνουν στα χέρια τους την Δευτέρα (10/6).

Η εν λόγω καθυστέρηση σήκωσε ντόρο, κάτι που όμως δεν «έφτασε» μέχρι τον Ολυμπιακό. Το λογικό θα ήταν μέσα σε 48 ώρες να έχει φτάσει στα χέρια των ομάδων η έκθεση, κάτι που δεν συνέβη, καθώς φτάσαμε σχεδόν στις 72, κάτι που δεν συνηθίζεται. Παρ' όλα αυτά, όπως είπαμε, στον Ολυμπιακό δεν ενοχλήθηκε κανείς από την καθυστέρηση.

Ο Ολυμπιακός πήρε στα χέρια του την έκθεση και την εξέτασε, μη έχοντας κάτι περισσότερο να πει για τα όσα αναφέρονται σε αυτή και αμέσως οι άνθρωποι της ΚΑΕ έστρεψαν το βλέμμα τους στον τρίτο τελικό, ο οποίος ξεκινά στο ΟΑΚΑ την Δευτέρα (10/6) στις 21:15.

Στα της Έκθεσης, ο παρατηρητής δεν παραπέμπει κάποιον από τους τρεις διαιτητές, κάτι που τους δίνει τη δυνατότητα να σφυρίξουν σε κάποιο από τα επόμενα ματς, σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός δεν κατακτήσει από απόψε τον τίτλο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα, όπως διαβάσατε και μέσα από το Sportal, η έκθεση αναφέρει λάθη που έγιναν από τους διαιτητές της αναμέτρησης, όπως το εκπρόθεσμο καλάθι του Κάνααν με το σκορ στο 76-70, αλλά προσθέτει πως δεν επηρεάστηκε η εξέλιξη του αγώνα από αυτό, καθώς δεν είχαμε αλλοίωση αποτελέσματος.