Καντζούρης: «Καταναλώσαμε ενέργεια για να επιστρέψουμε από το -20 και στο τέλος ξεμείναμε»

Ηλίας Καντζούρης

i

© Intime

Καντζούρης: «Καταναλώσαμε ενέργεια για να επιστρέψουμε από το -20 και στο τέλος ξεμείναμε»

Sportal newsroom 23:19 - 04.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:22 - 14.08.2024

Ο Ηλίας Καντζούρης μίλησε για την ήττα της ΑΕΚ από τη Χάποελ, τονίζοντας το κακό ξεκίνημα της Ένωσης στο ματς.

Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε απέναντι στη Χάποελ, με τον Ηλία Καντζούρη να μιλάει για την ήττα και να τονίζει ότι κόστισε η έλλειψη ενέργειας μετά την επιστροφή από το -20.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου: 

Η ΑΕΚ «πλήρωσε» το κακό ξεκίνημά της στα Ιεροσόλυμα κόντρα στην Χάποελ
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

22:46 - 04.04.2023

Η ΑΕΚ «πλήρωσε» το κακό ξεκίνημά της στα Ιεροσόλυμα κόντρα στην Χάποελ

Η αρχή του πρώτου παιχνιδιού της σειράς με την Χάποελ ήταν το μελανό σημείο για την ΑΕΚ καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ με 28-6 και παρά το γεγονός ότι μείωσε στον πόντο (49-48) στο ξεκίνημα του τετάρτου δεκαλέπτου ηττήθηκε με 64-55 και πλέον καλείται να ισοφαρίσει την Μεγάλη Τετάρτη (12/4) στα Άνω Λιόσια.

«Πιστεύω πως ήταν σκληρό παιχνίδι με επαφές. Χάσαμε το μομέντουμ μετά τα πρώτα λεπτά και η Χάποελ σκόραρε εύκολα καλάθια που της έδωσαν αυτοπεποίθηση. Οι παίκτες μου έπαιξαν μαζί και επέστρεψαν. Είμαι περήφανος. Χάσαμε πολλή ενέργεια για να καλύψουμε το -20 και στο τέλος δεν είχαμε ενέργεια. έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή και μετά θα παλέψουμε για να επιστρέψουμε εδώ τη σειρά. Η Χάποελ έχει καλούς παίκτες. Ο Χάνκινς είναι ένας από αυτούς. Στην αρχή δεν παίξαμε καλά. Στο υπόλοιπο ματς είμαι ικανοποιημένος με την εικόνα μας. Η Χάποελ είναι πολύ καλή ομάδα και δεν πρέπει να την υποτιμάς ποτέ».

Tags: