Καντζούρης: «Να είναι για πρώτη φορά γεμάτο το γήπεδο με Καρσίγιακα, θα δούμε αύριο για Φρέιζιερ»
i

Καντζούρης / © Intime

Καντζούρης: «Να είναι για πρώτη φορά γεμάτο το γήπεδο με Καρσίγιακα, θα δούμε αύριο για Φρέιζιερ»

Sportal newsroom 23:14 - 07.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:16 - 20.08.2024

Ο Ηλίας Καντζούρης μίλησε για την επιτακτική ανάγκη της ΑΕΚ για νίκη στο ματς απέναντι στην Καρσίγιακα, για τον κόσμο που περιμένει να δώσει βροντερό «παρών», αλλά και την κατάσταση του Τιμ Φρέιζιερ.

Ο Ηλίας Καντζούρης μίλησε για τη νίκη της ΑΕΚ απέναντι στη Ρέτζιο Εμίλια, αλλά και για την επόμενη ημέρα της Ένωσης, η οποία έχει το παιχνίδι με την Καρσίγιακα, αλλά και τον τραυματισμό του Τιμ Φρέιζιερ, η κατάσταση του οποίου θα επανεκτιμηθεί αύριο (8/12).

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της COSMOTE TV:

«Εμείς τώρα έχουμε το ματς με την Καρσίγιακα, πρέπει να κερδίσουμε με έναν πόντο και περιμένω να δω το γήπεδο γεμάτο για πρώτη φορά».

Όσον αφορά τη νίκη επί της Ρέτζιο Εμίλια, είπε: «Αλλάξαμε πρόσωπο στο β' μέρος κερδίζοντας ένα ματς στο οποίο είχαμε 17% στα τρίποντα. Σήμερα δείξαμε ότι έχουμε βάθος, αξίζει ιδιαίτερη μνεία στα παιδιά που ήρθαν από την άκρη του πάγκου δώσανε ενέργεια και σωστή εκτέλεση και ήταν αποφασιστικοί. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης, με απόντες τον Στρέλνιεκς και Ξανθόπουλο αλλά και τον Φρέιζερ στο μεγαλύτερο διάστημα του δευτέρου μέρους δείξαμε ότι είμαστε ομάδα. Τώρα κοιτάμε μπροστά».

Για το πρόβλημα του Φρέιζερ, είπε: «Θα το δούμε αύριο ελπίζω όχι να μην έχει κάτι σοβαρό».