Επ' αόριστον στα «πιτς» ο Καουάι Λέοναρντ που αναρρώνει ακόμη από την επέμβαση στο δεξί γόνατο

Καουάι Λέοναρντ

i

© IMAGO

Επ' αόριστον στα «πιτς» ο Καουάι Λέοναρντ που αναρρώνει ακόμη από την επέμβαση στο δεξί γόνατο

Μιχάλης Καλογήρου 08:56 - 18.10.2024 / Ανανεώθηκε: 08:58 - 18.10.2024

Ο Κουάι Λέοναρντ ήταν αμφίβολος για την έναρξη της regular season και τελικά τίθεται εκτός δράσης για άγνωστο διάστημα, αφού αναρρώνει ακόμα από την επέμβαση στο δεξί του γόνατο

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς θα χρειαστεί να εκκινήσουν την regular season χωρίς τον Καουάι Λέοναρντ, ο οποίος τέθηκε εκτός για άγνωστο διάστημα, αφού αντιμετωπίζει φλεγμονή στο γόνατο. Ο σταρ των Κλίπερς είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο δεξί γόνατο στα τέλη της περσινής σεζόν και ακόμα δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημά του.

Ο Μπιτίμ είναι ο αγαπημένος Τούρκος του Αταμάν και πλέον είναι ελεύθερος: Οι Σικάγο Μπουλς τον αποδέσμευσαν και αναζητά ομάδα! (vids)
NBA

08:11 - 18.10.2024

Ο Μπιτίμ είναι ο αγαπημένος Τούρκος του Αταμάν και πλέον είναι ελεύθερος: Οι Σικάγο Μπουλς τον αποδέσμευσαν και αναζητά ομάδα! (vids)

Φέτος ο Παναθηναϊκός πέραν από Τούρκο προπονητή έχει και δύο Τούρκους παίκτες (Οσμάν, Γιουρτσεβέν). Πέρσι πάντως, ο Εργκίν Αταμάν είχε από την αρχή στοχεύσει στην απόκτηση του συμπατριώτη του Ονουράλπ Μπιτίμ, ο οποίος επέλεξε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Τα κατάφερε, έπαιξε στο NBA, αλλά τώρα οι Σικάγο Μπουλς τον «έκοψαν» από το ρόστερ τους και ο 25χρονος... ψάχνεται ανάμεσα σε «μαγικό πλανήτη» και Ευρώπη.

Ο Λέοναρντ δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα παιχνίδι της preseason, με τους Κλίπερς να περιμένουν υπομονετικά την επιστροφή του. Ο προπονητής της ομάδας Τάιρον Λου, μίλησε για το συγκεκριμένο ζήτημα και ανέφερε πως οι προπονήσεις με την Team USA το καλοκαίρι, πήγαν πίσω τον Καουάι που είδε το πρόγραμμα αποθεραπείας του να μην πηγαίνει όπως θα περίμενε.

Ο δις πρωταθλητής NBA, έχασε τα 8 τελευταία παιχνίδια κανονικής περιόδου της περασμένης σεζόν, ενώ αγωνίστηκε μόλις 2 φορές στα playoff απέναντι στους Ντάλας Μάβερικς (ήττα για τους Κλίπερς στην σειρά στα 6 παιχνίδια). Στον οργανισμό των Κλίπερς, προσπαθούν να βρουν λύση στα μόνιμα προβλήματα τραυματισμών του Καουάι, που έχασε ολόκληρη την σεζόν 2021-22 με ρήξη πρόσθιου χιαστού. Από την μέρα που υπέγραψε με τους Κλίπερς το 2019, ο Λέοναρντ έχει χάσει 179 από τα συνολικά 435 παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα από το Λος Άντζελες.

Οι Κλίπερς υποδέχονται τους Φοίνιξ Σανς στο νέο τους γήπεδο, για την πρεμιέρα της κανονικής περιόδου στις 23 Οκτωβρίου.

Οι δηλώσεις του Τάιρον Λου:

«Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα επιστροφής του. Όπως είπαμε από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας, θα πάρει χρόνο. Πρέπει να υπάρξει πρόοδος, κάνει όλα τα σωστά πράγματα, δουλεύει σκληρά και δείχνει καλά».