Καουάι Λέοναρντ: «Παρακολουθώ την εξέλιξη των συμπαικτών μου, κανείς δεν μου έχει κάνει εντύπωση έως τώρα»

Καγουάι Λέοναρντ

i

© IMAGO

Καουάι Λέοναρντ: «Παρακολουθώ την εξέλιξη των συμπαικτών μου, κανείς δεν μου έχει κάνει εντύπωση έως τώρα»

Μιχάλης Καλογήρου 09:51 - 06.10.2024 / Ανανεώθηκε: 13:55 - 06.10.2024

Ο Καοουάι Λέοναρντ δεν ικανοποιείται εύκολα και όπως εξέφρασε σε δηλώσεις του, αν και παρακολουθεί συνέχεια τους συμπαίκτες του και την εξέλιξή τους, δεν είναι είναι ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος από κανέναν έως τώρα

Ο σταρ των Κλίπερς, Καούαι Λέοναρντ, ετοιμάζεται για την έναρξη της νέας σεζόν. Παρόλο που κατά την διάρκεια του καλοκαιριού υποβλήθηκε σε επέμβαση για να ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατό του, η αποθεραπεία του δεν έχει εξελιχθεί όπως περίμεναν στο στρατόπεδο των Κλίπερς και η συμμετοχή του στην πρεμιέρα της regular season είναι αμφίβολη. Αυτό δεν σημαίνει όμως, πως δεν παρακολουθεί τους συμπαίκτες του (παλιούς και καινούργιους) και την εξέλιξή τους. Ο Λέοναρντ καλείτε να πορευθεί από φέτος, χωρίς τον Πολ Τζόρτζ στο πλευρό του, ο οποίος μετακόμισε στην Φιλαδέλφεια και τους Σίξερς.

Ο 33χρονος Αμερικανός, μίλησε στην «Athletic» για τους συμπαίκτες του στους Κλίπερς την φετινή σεζόν. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στις νέες προσθήκες της ομάδας από το Λος Άντζελες (Κρις Νταν, Ντέρικ Τζόουνς Τζούνιορ, Κέβιν Πόρτερ κλπ.), αλλά και στην γενικότερη εξέλιξη των παικτών της. Παρά το γεγονός πως (εκτός από την φυγή του «PG») η ομάδα δεν άλλαξε δραστικά, ο δις πρωταθλητής NBA δήλωσε πως δεν είναι εντυπωσιασμένος από κάποιον συμπαίκτη του μέχρι στιγμής. Μέσα στα νέα αποκτήματα της ομάδας πάντως, είναι και ο μέχρι πρότινος παίκτης του ΠΑΟΚ, Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ.

Τα στατιστικά του Λέοναρντ την περσινή σεζόν: 68 αγώνες, 23.7 πόντους, 6.1 ριμπάουντ, 3.6 ασίστ και 1.6 κλεψίματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λέοναρντ στην «Athletic»:


«Παρακολουθώ τα νέα παιδιά, απλά τους βλέπω. Από τον Κρις Νταν, μέχρι τον Ντέρικ Τζόουνς Τζούνιορ όπως και τον Κάι Τζόουνς πέρυσι. Απλά βλέπω το πως μπορούν να εξελιχθούν. Από την πρώτη μέρα στη δεύτερη στην τρίτη παρακολουθώ την ανάπτυξή τους. Κανείς ωστόσο δεν μου έχει κάνει εντύπωση έως τώρα».