Η Καρδίτσα ανακοίνωσε τα φιλικά προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν

Η Καρδίτσα ανακοίνωσε τα φιλικά προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν

Sportal newsroom 22:33 - 29.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:33 - 29.08.2024

Η Καρδίτσα ανακοίνωσε τα επτά φιλικά παιχνίδια που θα δώσει στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την αγωνιστική περίοδο 2024/25.

Η Καρδίτσα έχει ξεκινήσει και επίσημα την προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (22/8).

Η πρώτη προπόνηση της χρονιάς ήταν ανοικτή για το φίλαθλο κοινό της πόλης που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ομάδας, ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκε και η πρώτη Media Day. Λίγες μέρες αργότερα Ο Α.Σ. Καρδίτσας ανακοίνωσε τα επτά επιβεβαιωμένα φιλικά του, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την αγωνιστική περίοδο 2024/25.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου – Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης» Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ – Έσπερος Λαμίας

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου – Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης» Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ – Κεραυνός Στροβόλου

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου - Κατσιμήδειο Κλειστό Γυμναστήριο Τρικάλων Κολοσσός Ρόδου H Hotels – Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ (τουρνουά Τρικάλων)

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου - Κατσιμήδειο Κλειστό Γυμναστήριο Τρικάλων Δόξα Λευκάδας – Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ (τουρνουά Τρικάλων)

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου - Αλεξάνδρειο Μέλαθρο Άρης Midea – Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου - Κλειστό Γυμναστήριο Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας» Πανιώνιος – Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου - Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου Γ.Σ. Λαυρίου – Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!