Μίσσας: «Να δείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι με τον Παναθηναϊκό AKTOR»
i

©ASKarditsas

Μίσσας: «Να δείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι με τον Παναθηναϊκό AKTOR»

Γιάννης Πάλλας 18:01 - 05.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:01 - 05.10.2024

Ο συνεργάτης του Νίκου Παπανικολόπουλου στην Καρδίτσα, Γιάννης Μίσσας αναλύει την αναμέτρηση της Κυριακής (6/10, 17:15, ΕΡΤ 3) με τον Παναθηναϊκό AKTOR

Δύσκολη αποστολή έχει η Καρδίτσα που φιλοξενεί στο κλειστό «Γιάννης Μπουρούσης» την Κυριακή (6/10, 17:15) τον Παναθηναϊκό AKTOR, στην πρεμιέρα της Stoiximan GBL.

Ο άμεσος συνεργάτης του Νίκου Παπανικολόπουλου Γιάννης Μίσσας, αρχικά αναφέρθηκε στην άνοδο του δείκτη δυσκολίας του φετινού πρωταθλήματος και το μεγάλο βαθμό ενίσχυσης του ρόστερ των ομάδων που συμμετέχουν στην «κούρσα», ενώ τόνισε ότι απέναντι στον Παναθηναϊκό, η Θεσσαλική ομάδα θα παλέψει να ανταπεξέλθει σε δυνατό ρυθμό και αντίπαλο.

Στο μεταξύ, απηύθυνε κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό της πόλης ώστε να είναι και φέτος «παρών» στο γήπεδο, εκδηλώνοντας την υποστήριξή του στην ομάδα που θα προσπαθήσει να ανταποδώσει στο παρκέ: «Την Κυριακή ξεκινάει το πρωτάθλημα για εμάς, απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Ένα πρωτάθλημα, το οποίο θα είναι ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό, αφού όλες οι ομάδες ενισχύθηκαν και θα είναι φέτος πολύ ανταγωνιστικές. Εμείς δουλέψαμε πολύ σκληρά στη διάρκεια της προετοιμασίας, στη σωστή κατεύθυνση και την Κυριακή, απέναντι στον πρωταθλητή Ευρώπης και πρωταθλητή Ελλάδος Παναθηναϊκό, θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες, ενός τόσο δυνατού παιχνιδιού, το οποίο θα μας βοηθήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Και συμπλήρωσε: «Θέλω να καλέσω τον κόσμο της Καρδίτσας να στηρίξει για άλλη μια χρονιά την ομάδα, όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια κι αποτελεί τον 6ο μας παίκτη κι εμείς από την πλευρά μας, υποσχόμαστε ότι με την προσπάθειά μας μέσα στο γήπεδο, θα κάνουμε περήφανη την Καρδίτσα και τον κόσμο της».

Απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης φιλάθλων του Παναθηναϊκού AKTOR

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού γίνεται γνωστό ότι η απαγορεύεται η μεμονωμένη και οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων του Παναθηναϊκού στην Καρδίτσα αλλά και η διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς, για τον αγώνα της Κυριακής.

Όπως ανακοινώθηκε, η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας. Γι’αυτό το λόγο, τόσο στον περιβάλλοντα χώρο των εγκαταστάσεων, όσο και στις πύλες του γηπέδου θα πραγματοποιούνται αυστηροί έλεγχοι ταυτοπροσωπίας για την είσοδο στις κερκίδες.