Μεγάλη κίνηση της Καρδίτσας: Κρατάει τον Ρομέλο Ουάιτ που θα κάνει το πρόγραμμα αποκατάστασης με την ομάδα

Ρομέλο Ουάιτ

Μεγάλη κίνηση της Καρδίτσας: Κρατάει τον Ρομέλο Ουάιτ που θα κάνει το πρόγραμμα αποκατάστασης με την ομάδα

Χρήστος Τσάλτας 16:48 - 18.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:48 - 18.08.2024

Ο Ρομέλο Ουάιτ ταλαιπωρήθηκε από σοβαρό τραυματισμό προς το τέλος της σεζόν, με την Καρδίτσα να στέκεται εμπράκτως στο πλευρό του.

Η μεταγραφή του Ματ Λιούις ήταν και η τελευταία για την Καρδίτσα, η οποία θέλει να πατήσει πάνω στην επιτυχημένη παρουσία της στο β' μισό της σεζόν και να αποφύγει κάθε περιπέτεια για παραμονή στην Stoiximan Basket League.

Στο πλαίσιο αυτό οι ιθύνοντες την ομάδα προχώρησαν σε μελετημένες κινήσεις, ώστε να αναβαθμίσουν το ρόστερ τους. Η μεταγραφή τυο Λάνγκστον Χολ παρέχει ασφάλεια στην θέση του πλέι μέικερ, την ώρα που υπό τις οδηγίες του Νίκου Παπανικολόπουλου θα αγωνίζεται και ο Νόα Χόρχλερ, αλλά και ο Λεωνίδας Κασελάκης. Παίκτες με σημαντική εμπειρία στα παρκέ.

Αυτή τη στιγμή το ρόστερ της ομάδας από τη Θεσσαλία μετράει 5 ξένους παίκτες (Νέιτ Ουότσον, Τρέβιον Άλεν, Νόα Χόρχλερ, Λάνγκστον Χολ, Ματ Λιούις). Υπάρχει όμως και ένας παίκτης που αν και δεν είναι διαθέσιμος άμεσα, υπολογίζεται από όλους εντός των τειχών. Ο λόγος για τον Ρομέλο Ουάιτ.

Ο Αμερικανός σέντερ υπέστη ρήξη επιγονατιδικού τένοντα τον περασμένο Μάρτιο και εξ αρχής όλη η ομάδα στάθηκε στο πλευρό του. Μάλιστα οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως Καρδίτσα και Ουάιτ έχουν συμφωνήσει ώστε να πορευτούν μαζί. Για την ακρίβεια, ο Ουάιτ θα έρθει στην Ελλάδα τις επόμενες μέρες για να ακολουθήσει πρόγραμμα αποκατάστασης υπό τις οδηγίες και την επίβλεψη των ανθρώπων της Καρδίτσας.

Ο εκρηκτικός άσος καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού βρισκόταν σε επαφές με τους ανθρώπους της Καρδίτσας, για το πρόγραμμα αποκατάστασης, το οποίο ακολούθησε και στις ΗΠΑ. Μάλιστα από την πρώτη στιγμή οι ιθύνοντες την ομάδα ξεκαθάρισαν στον παίκτη πως δεν θα είναι μόνος σε αυτή τη διαδικασία, γεγονός που εκτίμησε και ο ίδιος.

Το πλάνο της Καρδίτσας για τον Ουάιτ αναφέρει πως ο παίκτης θα συνεχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης στη χώρα μας και εν συνεχεία, μόλις είναι στο 100% θα μπει σε αγωνιστικό ρυθμό με την ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου. Κάτι το οποίο ήθελε και ο ίδιος, βλέποντας στην ομάδα το «σπίτι» που θα τον βοηθήσει να σταθεί και πάλι στα πόδια του δυνατός.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!