Ασύλληπτος Κάρι: Έπαιξε και στα 27 ματς με την υψηλότερη τηλεθέαση από το 2015!

Στεφ Κάρι

i

@Photo by Dylan Buell/Getty Images

Ασύλληπτος Κάρι: Έπαιξε και στα 27 ματς με την υψηλότερη τηλεθέαση από το 2015!

Γιάννης Πάλλας 21:51 - 31.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:51 - 31.08.2024

Ο Στεφ Κάρι έχει πετύχει κάτι αδιανόητο να είναι στο παρκέ στα 27 παιχνίδια από το 2015 με την υψηλότερη τηλεθέαση

Μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες στην ιστορία του ΝΒΑ είναι χωρίς αμφιβολία ο Στεφ Κάρι, ο οποίος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού καθήλωσε τον κόσμο με την εκτελεστική του δεινότητα στον ημιτελικό και τον τελικό οδηγώντας την Team USA εκ του ασφαλούς στο χρυσό μετάλλιο.

Ο σούπερ σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς που έχει επεκτείνει το συμβόλαιό του και για τη σεζόν 2026-27 η οποία θα του αποφέρει άλλα 62.6 εκατομμύρια δολάρια, γράφει ιστορία.

Τα τρίποντα από το... σπίτι του είναι η καθημερινότητα του, όμως φαίνεται πως είναι και ένα από τα πιο εμπορικά πρόσωπα στον κόσμο του μπάσκετ. Έλκει τον κόσμο με το παιχνίδι του και άπαντες το απολαμβάνουν, όπως συνέβη ακι στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Στεφ Κάρι που αποτελεί το σύμβολο των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς έχει καταγράψει και ένα απίστευτο ρεκόρ. Συμμετείχε και στα 27 ματς (14 εκατ. τηλεθεατές) με την υψηλότερη τηλεθέαση από το 2015 μέχρι σήμερα. Κάτι πραγματικά εντυπωσιακό, ακόμη και για τον παίκτη-ορχήστρα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!