Κάρι για έναν χρόνο στους Χόρνετς, στους Νικς ο Πέιν

Σεθ Κάρι

i

IMAGO / Icon Sportswire

Κάρι για έναν χρόνο στους Χόρνετς, στους Νικς ο Πέιν

Νίκος Καλαμπάκας 09:35 - 16.07.2024 / Ανανεώθηκε: 09:36 - 16.07.2024

Η Σάρλοτ διατήρησε στο ρόστερ της τον Κάρι, ενώ ο Πέιν βρήκε συμβόλαιο στη Νέα Υόρκη.

Οι Σάρλοτ Χόρνετς θα κρατήσουν για έναν ακόμα χρόνο τον Σεθ Κάρι, ενώ ο Κάμερον Πέιν βρήκε συμβόλαιο ενός έτους στους Νικς.

Οι ομάδες του ΝΒΑ συνεχίζουν να στελεχώνουν τα ρόστερ τους. Το πρωί της Τρίτης 16/7 έγινε γνωστό ότι ο Σεθ Κάρι, αν και ήταν free agent συμφώνησε να φοράει και τη νέα σεζόν τη φανέλα των Χόρνετς.

Η ομάδα της Σάρλοτ πρόσφερε συμβόλαιο στον γκαρντ από τις ΗΠΑ για ένα έτος, με τον ίδιο να παίρνει την απόφαση να παραμείνει.

Σύμφωνα με τον Άντριαν Βοϊναρόφσκι, ο αδερφός του Στεφ Κάρι που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στους Νετς, Σίξερς, Μπλέιζερς, Κινγκς, Σανς, Καβαλίερς και Γκρίζλις, θα μείνει έναν ακόμα χρόνο στους Χόρνετς, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το ποσό που εξασφάλισε.

Στους Νικς ο Πέιν

Οι Νιου Γιορκ Νικς συμφώνησαν με τον Κάμπερον Πέιν και ο 29χρονος γκαρντ θα λάβει 3.1 εκατομμύρια δολάρια, για μονοετές συμβόλαιο.

Οι Σίξερς δεν ανανέωσαν το συμβόλαιο του παίκτη, αυτός έμεινε free agent και έτσι οι Νικς του δίνουν μια θέση στο δικό τους ρόστερ για τη νέα σεζόν. Ο ίδιος έχει μεγάλη καριέρα στο ΝΒΑ με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Σικάγο Μπουλς, Κλίβελαντ Καβαλίερς, Φοίνιξ Σανς και Μιλγουόκι Μπακς.

Την τελευταία του σεζόν, αγωνίστηκε στη φιλαδέλφεια και είχε μέσο όρο 9.3 πόντους, 1.8 ριμπάουντ και 3.1 ασίστ σε 19.5 λεπτά συμμετοχής.