Ο Τάουνς επανέφερε την... μνήμη του Μπράνσον

Ο Τάουνς επανέφερε την... μνήμη του Μπράνσον

Απόστολος Μαυράκης 09:57 - 04.10.2024 / Ανανεώθηκε: 09:58 - 04.10.2024

Πριν λίγες μέρες ο Τζέιλεν Μπράνσον το είχε «παίξει» ανήξερος σε ερώτηση για τον ερχομό του Τάουνς στη Νέα Υόρκη, ωστόσο ο «ΚΑΤ» του... υπενθύμισε ποιος είναι στην πρώτη του προπόνηση με τους Νικς.

Μία από τις πιο εκκωφαντικές ανταλλαγές στην τρέχουσα off-season του NBA συνέβη πρόσφατα, μεταξύ των Τίμπεργουλβς και των Νικς. Κάτοικος Νέας Υόρκης θα είναι από εδώ και πέρα ο Καρλ-Άντονι Τάουνς, ο οποίος μεταφέρθηκε στο «Μεγάλο Μήλο» με τους Τζέιλεν Μπράνσον, Ντόντε ΝτιΒιντσέτζο και Κεϊτά Μπέιτς-Ντιοπ να ακολουθούν «αντίστροφο» δρομολόγιο για Μινεσότα.

Προτού όμως ολοκληρωθεί αυτό το «deal», οι παίκτες των Νικς στην media day της ομάδας έδωσαν... ρεσιτάλ υποκριτικής. Πιο συγκεκριμένα, ο αρχηγός της ομάδας Τζέιλεν Μπράνσον φαίνεται να έπαθε... ολική αμνησία και να μην θυμόταν καν τον «ΚΑΤ», απαντώντας σε σχετική ερώτηση το εξής: «Ποιος είναι ο Καρλ; Δεν ξέρω ποιος είναι αυτός;».

Ο Τζος Χαρτ συνέχισε το «θέατρο του παραλόγου» παίζοντάς το ενθουσιασμένος: «Πήραμε τον Καρλ; Ουάου, αυτό είναι τέλειο». Ακόμα και ο προπονητής της ομάδας Τομ Τιμποντό -ο οποίος επανενώνεται με τον ΚΑΤ μετά την Μινεσότα- σε ερώτηση για τον Τάουνς στην συνέντευξη τύπου απάντησε στωικά: «Καλή προσπάθεια».

Το deal ωστόσο οριστικοποιήθηκε και ο ΚΑΤ πλέον αποτελεί μέλος του έμψυχου δυναμικού των Νικς. Μία από τις πρώτες του ενέργειες με το που είδε τους συμπαίκτες του, ήταν να τους... απαλλάξει από την αμνησία τους.

Σύμφωνα με τον Κρις Χέρινγκ, δημοσιογράφο του NBA, ο Τάουνς συνάντησε στο προπονητικό κέντρο των Νικς τον αρχηγό της ομάδας, Τζέιλεν Μπράνσον. Αν και οι δυο τους γνωρίζονται καλά, ο ΚΑΤ συστήθηκε στον Μπράνσον λέγοντάς του: «Γεια, είμαι ο Καρλ!».

Συμπλήρωσε λέγοντας: «Το έκανα αυτό γιατί ξέρω πως δυσκολεύτηκε λίγο με αυτό». Ήδη από τις πρώτες του ημέρες στην Νέα Υόρκη, ο Τάουνς φαίνεται να εγκλιματίζεται και ήδη να χτίζει μια οικειότητα με τους συμπαίκτες του, έστω και μέσω αυτού του... παράδοξου τρόπου.

Ο Τάουνς πέρσι μέτρησε 21,8 πόντους και 8,3 ριμπάουντ σε 62 παιχνίδια και σίγουρα αποτελεί μία προσθήκη που οι Νικς την χρειάζονταν, μετά και την νέα καθυστέρηση της επιστροφής του Μίτσελ Ρόμπινσον στην δράση. Η «πρώτη» του Τάουνς με τους Νικς, αναμένεται να είναι το βράδυ της Κυριακής 6/10 και ώρα 00:00, κόντρα στους Χόρνετς, για την preseason του NBA.