Ενθουσιασμένος ο Κάρλικ Τζόουνς με την Παρτιζάν: «Απίστευτο συναίσθημα, ανυπομονώ για την νέα σεζόν»

Φωτ. IMAGO

Ενθουσιασμένος ο Κάρλικ Τζόουνς με την Παρτιζάν: «Απίστευτο συναίσθημα, ανυπομονώ για την νέα σεζόν»

Απόστολος Μαυράκης 21:21 - 17.09.2024 / Ανανεώθηκε: 00:47 - 18.09.2024

Ο Κάρλικ Τζόουνς μίλησε για τον νέο του σταθμό στην Παρτιζάν, δηλώνοντας τον θαυμασμό του για τους οπαδούς της και την ανυπομονησία του για την καινούργια χρονιά.

Ο νεοαποκτηθείς γκαρντ της Παρτιζάν, Κάρλικ Τζόουνς, φαίνεται να έχει ήδη λατρέψει το καινούργιο του περιβάλλον. Ο Αμερικανός-Νοτιοσουδανός, έχει παρελθόν στο NBA και τις ομάδες των Μάβερικς, Νάγκετς και Μπουλς, ενώ πέρσι αγωνιζόταν στα κινεζικά γήπεδο για λογαριασμό των Τσετσιάνγκ Γκόλντεν Μπουλς.

Ο Τζόουνς, αγωνίστηκε για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό της Παρτιζάν και σε εντός έδρας αγώνα στην φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Παρί. Οι Σέρβοι επικράτησαν με το οριακό 83-82, με τον Κάρλικ Τζόουνς να σκοράρει 13 πόντους. Προβαίνοντας σε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα, ο ίδιος μίλησε για την νέα του περιπέτεια στην Σερβία, τους φίλους της ομάδας, καθώς και τους νέους συμπαίκτες και προπονητή του.

Σχετικά με την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι της Παρτιζάν δήλωσε: «Ήταν απίστευτο συναίσθημα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, σε αυτό το τουρνουά ήταν και η πρώτη φορά που έπαιξα μπροστά στους οπαδούς της Παρτιζάν. Είχαμε την υποστήριξή τους και στα πρώτα δυο εκτός έδρας παιχνίδια. Δεν σταματούν να φωνάζουν. Είναι πολύ διαφορετικά από το NBA, εκεί μπορεί να είναι ήσυχα τα πράγματα ώρες ώρες, όχι όμως εδώ (σ.σ. στην Ευρώπη). Νιώθω ευγνώμων που είμαι μέρος αυτού».

Μιλώντας και με την οικογένειά του για την κερκίδα είπε: «Ξέρω ότι αυτό είναι μόνο το 20% από την χωρητικότητα του κανονικού γηπέδου μας. Μίλησα με την οικογένειά μου και μου είπαν πως ενώ παίζαμε μπροστά σε 5.000 κόσμου, ακουγόταν λες και ήταν 10.000 ή 15.000. Μπορώ ήδη να φανταστώ πως θα ακούγονται οι 20.000».

Αναφορικά με την νοοτροπία νικητή και τη θέληση που υπάρχει στην ομάδα: «Πάντα προσπαθούμε να κρατήσουμε τα θετικά από κάθε παιχνίδι. Πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας, αλλά και να βλέπουμε τα θετικά μας κάθε ματς. Συγχαρητήρια στην Παρί, έπαιξε πολύ καλά. Μπορούμε να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά σε άμυνα και επίθεση και πιθανότατα σε μία ή δυο μέρες, θα δούμε και το βίντεο του αγώνα».

Για το αν είναι περήφανος για την εξέλιξη εκείνου και της ομάδας του: «Είμαι περήφανος, ναι, αλλά προτιμώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος, γιατί μπορούμε πάντα να γινόμαστε καλύτεροι. Αυτός είναι ο στόχος, να βελτιωνόμαστε καθημερινά. Ανυπομονώ πραγματικά να βρούμε τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε. Είμαστε μια νέα ομάδα, δεν έχουμε παίξει ποτέ μεταξύ μας, αλλά μαθαίνουμε ο ένας από τον άλλον και από τον προπονητή. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και δεν μπορώ να περιμένω».

Τέλος, μίλησε για τον κόσμο που τον αναγνωρίζει στους δρόμους του Βελιγραδίου: «Ναι, με αναγνωρίζουν στα εμπορικά κέντρα, στα μαγαζιά και στα εστιατόρια. Είμαι ευγνώμων για αυτό και για το ότι τους αρέσω για αυτό που πραγματικά είμαι».