Αποκάλυψη Sportal: Η Καρδίτσα κλείνει τον Κασελάκη!

Αποκάλυψη Sportal: Η Καρδίτσα κλείνει τον Κασελάκη!

Γιάννης Πάλλας 17:57 - 10.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:57 - 10.08.2024

Ο Λεωνίδας Κασελάκης είναι μια ανάσα από τη συμφωνία με την Καρδίτσα, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal

Σε προχωρημένες συζητήσεις με την Καρδίτσα βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal ο Λεωνίδας Κασελάκης!

Ο 34χρονος πάουερ φόργουορντ έπειτα από δυο πολύ καλές χρονιές με το Περιστέρι, που βρέθηκε στην 3η θέση της Stoiximan Basket League και έφτασε ως το Final Four του Basketball Champions League είναι μια ανάσα από τη συμφωνία με τη Θεσσαλική ομάδα.

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος το τελευταίο διάστημα είναι σε συνεχή επαφή με την πλευρά του παίκτη, προκειμένου να επέλθει συμφωνία και να τεθεί υπό τις οδηγίες του.

Η εμπειρία και η ποιότητα του Κασελάκη είναι δυο στοιχεία που θέλει να προσθέσει στην ομάδα του ο τεχνικός της Καρδίτσας, ώστε να ενισχύσει τον ελληνικό κορμό.

Ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ την περσινή σεζόν με το Περιστέρι σε 26 ματς του ελληνικού πρωταθλήματος είχε 6.12 πόντους μέσο όρο, 3.3 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ σε 19:57 λεπτά συμμετοχής.

Στο Basketball Champions League σε 18 παιχνίδια, είχε 5.72 πόντους, 2,5 ριμπάουντ, σε 19.2 λεπτά συμμετοχής. Μια ευρωπαϊκή πορεία που ολοκληρώθηκε στην Stark Arena με τη συμμετοχή στο Final Four του BCL.

Η πλευρά του παίκτη, όσο και η Καρδίτσα είναι αυτή την ώρα σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις και είναι πλέον θέμα χρόνου να μπορέσει να ολοκληρωθεί το deal άμεσα.

Υπήρξαν και άλλες ομάδς που ενδιαφέρθηκαν για τον Κασελάκη, αλλά οι Θεσσαλοί ήταν εκείνοι που έδειξαν πως τον ήθελαν περισσότερο και γι’ αυτό έχουν φτάσει ένα βήμα από την επισημοποίηση της συνεργασίας τους.

Η Θεσσαλική ομάδα δείχνει διάθεση για να θωρακιστεί από την αρχή της χρονιάς, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα σύνολο που θα βάζει ψηλά τον πήχη των φιλοδοξιών στο νέο πρωτάθλημα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!