Καστρίτης: «Με τον Παναθηναϊκό θέλαμε να προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί»

Γιάννης Καστρίτης

i

© InTime

Καστρίτης: «Με τον Παναθηναϊκό θέλαμε να προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί»

Παναγιώτης Ραμαντάνης 19:00 - 29.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:02 - 29.09.2024

Ο Γιάννης Καστρίτης έκανε το δικό του σχόλιο μετά την ήττα του Άρη από το Περιστέρι Domino's για το Stoiximan Σούπερ Καπ.

Το Περιστέρι με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να λυγίσει τον Άρη (73-69) στον μικρό τελικό του Stoiximan Super Cup που διεξάγεται στο Κλειστό Καλλιθέας Ρόδου.

Ο Γιάννης Καστρίτης μίλησε μετά τη λήξη του ματς για το Κύπελλο που λαμβάνει χώρα στο «σμαραγδένιο» νησί, αλλά και για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Άρη.

Νίκησε τον Άρη, «κέρδισε» Αβδάλα και Σταυρακόπουλο το Περιστέρι
STOIXIMAN SUPER CUP

18:43 - 29.09.2024

Νίκησε τον Άρη, «κέρδισε» Αβδάλα και Σταυρακόπουλο το Περιστέρι

Το Περιστέρι με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να λυγίσει τον Άρη (73-69), σε ένα παιχνίδι που ξεχώρισαν οι Νεοκλής Αβδάλας και Σωτήρης Σταυρακόπουλος για την ομάδα των δυτικών προαστίων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Καστρίτη:

Για το Σούπερ Καπ: «Σίγουρα για εμάς ξεκινώντας από τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό θέλουμε να προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί. Από εκεί κι έπειτα, αφού δεν καταφέραμε να μείνουμε μέσα στο χθεσινό παιχνίδι και να απειλήσουμε τον Παναθηναϊκό, σήμερα ήταν ξεκάθαρα ένα ματς που μας έδινε την ευκαιρία να δούμε μια μικρή πρόοδο και να δουλέψουμε κάποια πράγματα. Τα είδαμε. Ήταν πολύ σημαντικό να μπορέσουμε να κάνουμε μία διαχείριση χρόνου και των λεπτών και πάνω απ' όλα να μην έχουμε κάποιον τραυματισμό ενόψει και της πολύ απαιτητικής εβδομάδας που ακολουθεί για εμάς».

Για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια: «Δεν υπήρχαν στο μυαλό μας τα ευρωπαϊκά παιχνίδια παρά μόνο σήμερα ότι θα έπρεπε να μοιράσουμε κάπως τον χρόνο συμμετοχής, όσο περισσότερο γίνεται χωρίς βέβαια να υποτιμήσουμε το γεγονός ότι μπαίνουμε μέσα στο παρκέ να αγωνιστούμε και θέλουμε να κερδίσουμε. Είναι πολύ σημαντικές οι επόμενες μέρες, έχουμε ταξίδι αύριο πάλι και πρέπει να ξεκουραστούμε. Περιμένουμε το παιχνίδι της Τετάρτης κι από εκεί και πέρα θα δούμε τη συνέχεια».