Καστρίτης: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν ικανοποιημένοι από την άμυνα - Είχαμε μικρό ροτέισιον»

Γιάννης Καστρίτης

i

© InTime

Καστρίτης: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν ικανοποιημένοι από την άμυνα - Είχαμε μικρό ροτέισιον»

Παναγιώτης Ραμαντάνης 19:26 - 28.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:27 - 28.09.2024

Ο προπονητής του Άρη, Γιάννης Καστρίτης, έκανε το δικό του σχόλιο για την ήττα της ομάδας του στον ημιτελικό του Stoiximan Σούπερ Καπ από τον Παναθηναϊκό Aktor.

Παρά την καλή εικόνα στο πρώτο δεκάλεπτο, ο Άρης δεν μπόρεσε να βάλει δύσκολα στον Παναθηναϊκό Aktor στον ημιτελικό του Stoiximan Σούπερ Καπ. Οι «πράσινοι» πήραν τη νίκη με 81-68 και εξασφάλισαν το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης, με τον Άρη να παίζει στον μικρό τελικό κόντρα στην ηττημένο του Ολυμπιακός - Περιστέρι.

Ο προπονητής του Άρη, Γιάννης Καστρίτης, έκανε το δικό του σχόλιο για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό Aktor και στάθηκε στο μικρό ροτέισιον, αλλά και στο ότι η ομάδα πρέπει να εκμεταλλευτεί τέτοια ματς και να βελτιωθεί.

Ο Γιάννης Καστρίτης ανέφερε: «Το έχουμε πει αρκετές φορές. Αυτά είναι παιχνίδια που πρέπει να τα εκμεταλλευόμαστε για να βελτιωνόμαστε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν ικανοποιημένοι από την άμυνα, αλλά στο δεύτερο τα παιδιά έκαναν κάποια πράγματα από αυτά που θέλαμε. Έχουμε τα προβλήματα και σήμερα είχαμε μικρό ροτέισιον και με τα φάουλ. Συνεχίζουμε και κοιτάμε το αυριανό παιχνίδι».