Καστρίτης: «Συγχαρητήρια στον κόσμο για τη στήριξη - Τα παιδιά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό»

Γιάννης Καστρίτης

i

InTime

Καστρίτης: «Συγχαρητήρια στον κόσμο για τη στήριξη - Τα παιδιά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό»

Παναγιώτης Ραμαντάνης 19:46 - 19.10.2024 / Ανανεώθηκε: 19:46 - 19.10.2024

Ο Γιάννης Καστρίτης μίλησε για τη νίκη του Άρη Midea επί του Προμηθέα.

Ο Άρης Midea κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στη φετινή Stoiximan GBL. Οι Θεσσαλονικείς φιλοξένησαν για την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης τον Προμηθέα και έφτασαν στην εντός έδρας νίκη με 86-75.

Ο Γιάννης Καστρίτης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για αυτή τη νίκη, αλλά και στον κόσμο της ομάδας για τη στήριξη, ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Λαζέφσκι.

Ο coach Καστρίτης είπε: «Δε χρειάζεται να είμαστε υπερβολική. Έχουμε πει πως είμαστε στο ξεκίνημα μίας νέας διαδικασίας. Τα παιδιά παλεύουν και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Αυτοί πρώτοι στεναχωριούνται αν τα πράγματα δεν πάνε καλά. Κάθε φορά που εμφανιζόμαστε στο γήπεδο, πρώτα για προπόνηση και μετά για αγώνα, είναι έτοιμοι να κάνουν το καλύτερο που μπορούν για να πάρουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά απόψε και πάρα πολλά συγχαρητήρια στον κόσμο για όλη αυτή τη στήριξη που είχαμε και σήμερα».

Στη συνέντευξη τύπου είπε: «Συγχαρητήρια για τον τρόπο που προσέγγισαν το παιχνίδι οι παίκτες μας. Φάνηκε από την πρώτη στιγμή πόσο διψασμένοι και αποφασισμένοι ήμασταν. Αυτό που με χαροποιεί είναι ότι όταν προσπαθούσε για μομέντουμ ο αντίπαλος , λειτουργούσαμε πολύ καλύτερα από άλλα παιχνίδια και είχαμε σωστές αποφάσεις και έξυπνο διάβασμα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας, είναι συγκινητική η στήριξή τους. Τους νιώθαμε σε όλο το παιχνίδι δίπλα μας και εμείς θα είμαστε εδώ να δίνουμε όσα έχουμε για να τους κάνουμε χαρούμενους.

Είναι υγιές το να κάνεις αυτοκριτική όταν χάνεις για να γίνεσαι καλύτερος και να βελτιωθείς. Όλες οι ομάδες θα περάσουν τη διαδρομή που έχουμε τώρα εμείς. Έχουμε γνώση της κατάστασης και παλεύουμε κάθε μέρα. Συγκινητική η υποστήριξη του κόσμου και η καλόβουλη κριτική είναι καλοδεχούμενη. Είμαστε οι πρώτοι που ξέρουμε ότι η εικόνα μας δεν είναι καλή. Συνάντησα πολύ κόσμο που μου είπαν ότι μας στηρίζουν σε κάθε στιγμή. Θέλει ηρεμία και ίδια δίψα και πείνα για να βελτιωνόμαστε».

Για την επιστροφή του Λαζέφσκι: «Θέλουμε λίγο χρόνο ακόμα, μπορεί να τον δούμε άμεσα, μπορεί και όχι. Προέρχεται από μεγάλη αποχή, πρέπει να περάσει συγκεκριμένα τεστ και δε θέλουμε να διακινδυνεύσουμε κάτι με την υγεία του. Είναι τόσο καιρό έξω, θα χρειαστεί σταδιακή ένταξη στο πρόγραμμα της ομάδας».