Καζάνι που βράζει η Εφές: Εντολή για επιστροφή στην Πόλη με πούλμαν, αντιρρησίες οι Λάρκιν και Κλάιμπερν
i

Euroleague

Καζάνι που βράζει η Εφές: Εντολή για επιστροφή στην Πόλη με πούλμαν, αντιρρησίες οι Λάρκιν και Κλάιμπερν

Sportal newsroom 00:48 - 10.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:14 - 14.08.2024

Στην Εφές τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά, με τους πρωταθλητές Ευρώπης, μετά τον αποκλεισμό από την Euroleague, να έχουν νέες... φουρτούνες στα εγχώρια.

Η Αναντολού Εφές, μετά τον οριστικό αποκλεισμό από την Euroleague, έχει και άλλα θέματα να λύσει!

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ηττήθηκε στην έδρα της Καρσίγιακα με 98-83 και μετά το παιχνίδι οι παίκτες έμειναν πολλή ώρα στα αποδυτήρια, με αποτέλεσμα να χάσουν το αεροπλάνο για την Πόλη!

Νέα σφαλιάρα για Εφές, 50άρα με Αντεντοκούνμπο για την Φενέρμπατχσε
REST OF THE WORLD

21:27 - 09.04.2023

Νέα σφαλιάρα για Εφές, 50άρα με Αντεντοκούνμπο για την Φενέρμπατχσε

Η Πινάρ Καρσίγιακα δεν χαρίστηκε στην Αναντολού Εφές και την έριξε από την 3η θέση της βαθμολογίας του τουρκικού πρωταθλήματος τη στιγμή που η Φενέρμπαχτσε κέρδισε με κατοστάρα και νταμπλ σκορ την Γκαζιαντέπ στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η διοίκηση να αποφασίσει η αποστολή να γυρίσει με πούλμαν στην Κωνσταντινούπολη, κίνηση που μας θύμισε… Ελλάδα, καθώς αυτό είχε αποφασίσει κάποτε ο Παναθηναϊκός μετά από τον αποκλεισμό από την Φενέρ στα πλέι οφς.

Στη συγκεκριμένη απόφαση, την αντίδρασή τους εξέφρασαν τόσο ο Ουίλ Κλάιμπερν όσο και ο Σέιν Λάρκιν που δεν ακολούθησαν την υπόλοιπη αποστολή.

Μένει να δούμε, με την άφιξη της αποστολής, αλλά και των… αποστατών στην Πόλη, το αν θα υπάρξει κάποια άλλη εξέλιξη αναφορικά με τους συγκεκριμένους παικταράδες.

Το συγκεκριμένο γεγονός έρχεται στο χειρότερο δυνατό σημείο, με την Εφές να έχει μείνει εκτός Ευρώπης, ενώ στην Τουρκία έχει υποχωρήσει στην 4η θέση, μένοντας πίσω στη μάχη του τίτλου.