Το πρώτο μήνυμα του Πάντερ μετά την ανατροπή και την παραμονή του στην Παρτίζαν: «Άλλες δύο φορές»

Κέβιν Πάντερ

i

Euroleague

Το πρώτο μήνυμα του Πάντερ μετά την ανατροπή και την παραμονή του στην Παρτίζαν: «Άλλες δύο φορές»

Χρήστος Τσάλτας 18:19 - 29.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:14 - 14.08.2024

Ο Κέβιν Πάντερ «χτύπησε» για πρώτη φορά στα social media μετά την παραμονή του στην Παρτίζαν, με τον παίκτη να στέλνει το δικό του μήνυμα.

Ο Κέβιν Πάντερ ήταν στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, βρέθηκε μια ανάσα από την Μπαρτσελόνα, όμως εν τέλει επέλεξε να μείνει στην Παρτίζαν.

Τα λόγια του Ομπράντοβιτς ήταν αρκετά για να τον πείσουν να μείνει στην ομάδα του Βελιγραδίου, με τον Κέβιν Πάντερ να ανακοινώνεται από την Παρτίζαν για δύο ακόμα χρόνια.

Ο αρχηγός των «ασπρόμαυρων» εξέφρασε μέσω twitter την ικανοποιήσή του για την εξέλιξη αυτή, η οποία είναι πιθανό να τον κάνει μακροβιότερο ξένο στην ιστορία της ομάδας, με τον παίκτη να στέλνει μήνυμα ενόψει της συνέχειας.

Τα λόγια του Ομπράντοβιτς που κράτησαν τον Πάντερ στο Βελιγράδι και η «χρυσή» πρόταση της Παρτίζαν
ABA LIGA

13:40 - 29.06.2023

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τα λόγια του Ομπράντοβιτς που κράτησαν τον Πάντερ στο Βελιγράδι και η «χρυσή» πρόταση της Παρτίζαν

Η Παρτίζαν έριξε τη μεγάλη βόμβα και ο Κέβιν Πάντερ θα παραμείνει στο Βελιγράδι για τα επόμενα 2 χρόνια και το Sportal παρουσιάζει όλες τις κινήσεις που έγιναν οδηγώντας στην ανατροπή των δεδομένων.

«ΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ, ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ», έγραψε συγκεκριμένα ο Κέβιν Πάντερ, ο Αμερικανός γκαρντ της Παρτίζαν, δείχνοντας φανερά ευχαριστημένος για την παραμονή του στο Βελιγράδι.

Ο Παναθηναϊκός πάντως, μετά το τέλος της υπόθεσης Πάντερ, δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια, καθώς συνέχισε την αναζήτησή του, προκειμένου να βρει παίκτη πρώτης γραμμής για την περιφέρειά του. Ο Νίκολας Λαπροβίτολα απασχόλησε, όμως η συζήτηση δεν προχώρησε, ενώ ο Ντάντε Έξουμ παραμένει ο μεγάλος στόχος, με τον Αυστραλό να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας για τον Παναθηναϊκό. 

Από εκεί και πέρα, εάν ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μείνει ελεύθερος από την Φενέρ, πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα απασχολήσει τον Παναθηναϊκό, με τον διεθνή γκαρντ να έχει και το ελληνικό διαβατήριο, κάτι που μπορεί να κάνει ακόμα πιο εύκολο τον τρόπο χρησιμοποίησής του.