Τα λόγια του Ομπράντοβιτς που κράτησαν τον Πάντερ στο Βελιγράδι και η «χρυσή» πρόταση της Παρτίζαν

Κέβιν Πάντερ

i

© photo by Rodolfo Molina / Getty Images / Ideal Images

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τα λόγια του Ομπράντοβιτς που κράτησαν τον Πάντερ στο Βελιγράδι και η «χρυσή» πρόταση της Παρτίζαν

Χρήστος Τσάλτας 13:40 - 29.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:14 - 14.08.2024

Η Παρτίζαν έριξε τη μεγάλη βόμβα και ο Κέβιν Πάντερ θα παραμείνει στο Βελιγράδι για τα επόμενα 2 χρόνια και το Sportal παρουσιάζει όλες τις κινήσεις που έγιναν οδηγώντας στην ανατροπή των δεδομένων.

Και από το πουθενά, ο Κέβιν Πάντερ συνεχίζει στην Παρτίζαν. Η μεγάλη ανατροπή του καλοκαιριού ήρθε για την ομάδα του Βελιγραδίου, η οποία άφησε την Μπαρτσελόνα στα... κρύα του λουτρού και κατάφερε να διατηρήσει τον Αμερικανό αρχισκόρερ στις τάξεις της μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Η ανακοίνωση το μεσημέρι της Πέμπτης (29/06) έκασνε σαν κεραυνός εν αιθρεία στην μπασκετική Ευρώπη, καθώς ο Πάντερ είχε φτάσει στο τελικό στάδιο των επαφών με την Μπαρτσελονα, με τις δύο πλευρές να έχουν δώσει τα χέρια για συμβόλαιο 2 ετών με συνολικές απολαβές που έφταναν στα 5,3 εκατ. ευρώ συνολικά.

Κάπου εδώ ήρθε η αντίδραση του «ασπρόμαυρου» οργανισμού. Σε όλα τα επίπεδα. Η κινητοποίηση των φίλων της Παρτίζαν, αλλά και των ανθρώπων της ομάδας, προκειμένου να μεταπείσουν τον Αμερικανό γκαρντ και να παραμείνει στο Βελιγράδι, εκεί όπου ένιωθε σαν... βασιλιάς τα τελευταία 2 χρόνια, ήταν μοναδική. Τόσο οι οργανωμένοι της Παρτίζαν έδειξαν πόσο ήθελαν ο 30χρονος άσος να συνεχίσει στο Βελιγράδι, προχωρώντας σε εκδηλώσεις «λατρείας» προς το πρόσωπό του.

Σούπερ έκπληξη: Έριξε «άκυρο» στην Μπαρτσελόνα και ανανέωσε με Παρτίζαν ο Πάντερ!
EUROLEAGUE

12:23 - 29.06.2023

Σούπερ έκπληξη: Έριξε «άκυρο» στην Μπαρτσελόνα και ανανέωσε με Παρτίζαν ο Πάντερ!

Ο Κέβιν Πάντερ βρέθηκε κοντά στον Παναθηναϊκό, ενώ τις τελευταίες ώρες η μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα θεωρήθηκε δεδομένη. Τελικά, η Παρτίζαν και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς κράτησαν τον Αμερικανό γκαρντ στο Βελιγράδι.

Φυσικά, καθοριστικός παράγοντας ήταν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο «Ζοτς» είναι μετρ στον τομέα της ψυχολογίας και τις τελευταίες 2 μέρες είχε συζητήσεις επί συζητήσεων με τον KP, ώστε να ανατρέψει τα δεδομένα. Ο Ομπράντοβιτς μίλησε με λόγια καρδια΄ς στον Πάντερ και ουσιαστικήα «μίλησε» αμέσως στην ψυχοσύνθεση του Αμερικανού, κάνοντάς τον να νιώσει πολύ σημαντικός στους «ασπρόμαυρους» και έτσι πείστηκε να αφήσει στην άκρη την πρόταση της Μπαρτσελόνα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η πρόταση της Παρτίζαν ήταν κάπως χαμηλότερη σε σχέση με αυτή της Μπαρτσελόνα, αλλά η διαφορά δεν ήταν μεγάλη, καθώς η προσφορά των πρωταθλητών της ABA Liga ξεπερνούσε τα 5 εκατ. ευρώ για τα επόμενα 2 χρόνια.

Κέβιν Πάντερ Κέβιν Πάντερ / © ABA League

Με την εξέλιξη αυτή ολοκληρώθηκε το σίριαλ για τον πιο «καυτό» παίκτη στην Ευρώπη. Η Παρτίζαν κατάφερε να πετύχει μια πολύ μεγάλη νίκη, τόσο από πλευράς πρεστίζ και επικοινωνίας, όσο και από πλευράς αγωνιστικής εικόνας, καθώς η παραμονή του Κέβιν Πάντερ εγγυάται παραμονή στο υψηλότερο επίπεδο.

Πλέον, ο Αμερικανός μπορεί να αφήσει στην άκρη την πίεση. Είναι χαρακτηριστικό πως τις τελευταίες μέρες ένιωθε μεγάλη πίεση και ήθελε να ολοκληρώσει το θέμα του συμβολαίου του το συντομότερο δυνατό. Αυτό συνέβη και ο ίδιος μπορεί να αισθάνεται ανακούφιση...