Κέβιν Πάντερ: «Ο Σλούκας είναι μία πολύ καλή επιλογή για την Παρτίζαν» (vid)

Κέβιν Πάντερ, Κώστας Σλούκας

i

© Intime

Κέβιν Πάντερ: «Ο Σλούκας είναι μία πολύ καλή επιλογή για την Παρτίζαν» (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 12:40 - 04.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:08 - 14.08.2024

Η Παρτίζαν ειδικά μετά την αποχώρηση του Ντάντε Έξουμ αναζητά έναν ποιοτικό και έμπειρο πόιντ γκαρντ για να οργανώσει το παιχνίδι του Ζέλικο Ομπράντοβτς και σύμφωνα με τον Κέβιν Πάντερ «ο Κώστας Σλούκας έχει τεράστια εμπειρία, έχει συνεργαστεί ξανά με τον Ζοτς, άρα θεωρητικά είναι μία πολύ καλή επιλογή».

Με το που η συνάντηση του Ολυμπιακού με τον Κώστα Σλούκα δεν κατέληξε σε συμφωνία (ούτε βέβαια σε διαφωνία), μοιραία οι φημολογίες, τα σενάρια και οι ιστορίες γύρω από το μέλλον τους 33χρονου γκαρντ αναθερμάνθηκαν και αυτές δεν έχουν να κάνουν μόνο με την ομάδα του Πειραιά. Διότι, για τον Σλούκα ενδιαφέρονται αρκετές ομάδες της Euroleague και όλες, αν είχαν την (οικονομική) δυνατότητα, θα ήθελαν να τον εντάξουν στην ομάδα τους. 

Προς το παρόν Ισπανοί (Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα), Ιταλοί (Αρμάνι Μιλάνο) και Τούρκοι (Φενέρμπαχτσέ) έχουν ασχοληθεί με την περίπτωσή του. Εσχάτως και οι Σέρβοι, μιας και η Παρτίζαν έχει εμφανιστεί εδώ και μέρες στο κάδρο. 

Από την... πηγή που έβαλε την ομάδα του Βελιγραδίου στις επιλογές του Κώστα Σλούκα, δηλαδή το Basketnews και τον δημοσιογράφο Ντονάτας Ουρμπόνας, υπήρξε μία ανάπτυξη της σχέσης και της ιδέας της μεταγραφής μέσω του podcast του τελευταίου και του καλεσμένου του, Κέβιν Πάντερ. Ο Ουρμπόνας σε μία μεγάλη συζήτηση στην οποία συμμετείχε και ο Έρικ ΜακΚόλουμ της Καρσίγιακα, έφθασαν στο σημείο να αναρωτηθούν ποιος θα ήταν ο κατάλληλος γκαρντ για την Παρτίζαν, αυτός δηλαδή που θα αντικαταστήσει τον Ντάντε Έξουμ, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ και τους Ντάλας Μάβερικς

Η κουβέντα λοιπόν πήγε στον Σλούκα και ο Πάντερ, εξήγησε πως «στην ομάδα μας υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις. Δεν είναι εύκολο να παίζει κανείς για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Είναι κορυφαίος προπονητής, αλλά είναι δύσκολο για έναν παίκτη να προσαρμοστεί στα δεδομένα που θέτει», είπε και συνέχισε στην ουσία των πραγμάτων: «Ειδικά ο πόιντ γκαρντ βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο και πρέπει να έχει απόλυτη συνεργασία με τον κόουτς. Χρειάζεται ποιότητα και εμπειρία για να ανταποκριθεί κανείς στις απαιτήσεις. Ο Σλούκας είναι σπουδαίος παίκτης, έχει επίσης μεγάλη εμπειρία και έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Ομπράντοβιτς, οπότε θεωρητικά είναι μία πολύ καλή επιλογή». 

Αιχμές από Ντέρικ Ουίλιαμς μετά την αποχώρηση του: «Στον Παναθηναϊκό υπάρχουν προβλήματα που ο Αταμάν δεν μπορεί να λύσει...» (vid)
EUROLEAGUE

09:17 - 04.07.2023

Αιχμές από Ντέρικ Ουίλιαμς μετά την αποχώρηση του: «Στον Παναθηναϊκό υπάρχουν προβλήματα που ο Αταμάν δεν μπορεί να λύσει...» (vid)

Δεν πέρασε πάνω από... μισή μέρα που ο Παναθηναϊκός αποδέσμευσε τον Ντέρικ Ουίλιαμς και ο 32χρονος Αμερικανός φόργουορντ εξήγησε μέσω social media πως «ο Παναθηναϊκός έχει θέματα να λύσει», αλλά πρόσθεσε πως «αν τα καταφέρει ο Αταμάν θα του βγάλω το καπέλο».

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Βέβαια, αυτό που δεν ήξερε ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος προ ημερών αγνόησε την οικονομικά ισχυρότερη προσφορά της Μπαρτσελόνα και το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για να παραμείνει στην Πατρίζαν είπε πως «δεν ξέρω τι ισχύει με το συμβόλαιό του». Όταν τον ενημέρωσαν πως είναι ελεύθερος, τότε φάνηκε να εκπλήσσεται -μάλλον ευχάριστα- και να χαμογελά. Κατάληξε όμως, πως «πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει...».