Στον Παναθηναϊκό και τη νέα σεζόν ο Ναν - Έληξε το NBA out

Στον Παναθηναϊκό και τη νέα σεζόν ο Ναν - Έληξε το NBA out

Ηλίας Λαλιώτης 08:24 - 16.07.2024 / Ανανεώθηκε: 22:48 - 16.07.2024

Το NBA out του Κέντρικ Ναν έληξε, ομάδα από το ΝΒΑ δεν βρέθηκε και έτσι ο σπουδαίος γκαρντ θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν να φοράει τη φανέλα του Τριφυλλιού.

Μέλος του Παναθηναϊκού θα είναι και τη νέα σεζόν ο Κέντρικ Ναν, αφού το NBA out που υπήρχε στο συμβόλαιό του εξέπνευσε. Ο γκαρντ από τις ΗΠΑ θα συνεχίσει να φοράει την πράσινη φανέλα και να αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα και την Euroleague, ευελπιστώντας να διατηρήσει τα κεκτημένα με την ομάδα του.

Έτσι ο Παναθηναϊκός διατηρεί στο ρόστερ του τον παίκτη που πέρυσι ήρθε μετά το ξεκίνημα της σεζόν κι έδωσε στην ομάδα την απαραίτητη ώθηση να βρεθεί στην κορυφή της Ευρώπης και της Ελλάδας, ενώ ο Ναν δείχνει ευτυχισμένος στη χώρα μας και στους πράσινους, που του έδωσαν την ευκαιρία να αναδείξει τις ικανότητές του στο παρκέ.

Στην Euroleague ο παίκτης από τις ΗΠΑ είχε μέσο όρο 16 πόντους, 2.7 ριμπάουντ, 3.1 ασίστ σε 35 αγώνες, όντας ένας εκ των κορυφαίων σκόρερ της διοργάνωσης.

Ο Κέντρικ Ναν είχε προϊδεάσει για αυτή την εξέλιξη και με δηλώσεις του και με το ποστάρισμα που έκανε τα ξημερώματα της Δευτέρας (15/7) ξεσηκώνοντας τον κόσμο του Τριφυλλιού, αφού παρότι είχε στα χέρια του ενδιαφέρον από το NBA προτίμησε να μείνει στην Ευρώπη και τον Παναθηναϊκό.

Ο Ναν ανέβασε τη δημοσίευση που είχε κάνει στο τέλος της σεζόν που ολοκληρώθηκε, με φωτογραφίες και βίντεο από τους πανηγυρισμούς της κατάκτησης της EuroLeague και της Stoiximan Basket League, αλλά και την υποδοχή στην επιστροφή από το Βερολίνο.

Πλέον, οι φίλοι της ομάδας ονειρεύονται νέα τρόπαια με τον γκαρντ από τις ΗΠΑ, ο οποίος ετοιμάζεται για ακόμα πιο εντυπωσιακή σεζόν!