Μια φωτογραφία, όλο το παιχνίδι: Η αντίδραση του Κέντρικ Ναν για την ματσάρα στο ΣΕΦ!

Κέντρικ Ναν

Μια φωτογραφία, όλο το παιχνίδι: Η αντίδραση του Κέντρικ Ναν για την ματσάρα στο ΣΕΦ!

Χρήστος Τσάλτας 00:04 - 13.06.2024 / Ανανεώθηκε: 00:04 - 13.06.2024

Ο Κέντρικ Ναν έκανε ασύλληπτα πράγματα στο Game 4 των τελικών της Stoiximan Basket League, με μια αντίδρασή του εν ώρα αγώνα να λέει τα... πάντα.

Ήταν η βραδιά του Κέντρικ Ναν. Ο χαρισματικός σκόρερ έδειξε για ακόμα μια φορά την ποιότητά του, αυτή τη φορά στο πιο σημαντικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην Stoiximan Basket League.

Παρά το νωθρό ξεκίνημά του στην αναμέτρηση και ιδίως στο πρώτο μέρος, που μέτρησε 6 πόντους και 3 φάουλ, ο πρώην άσος των Χιτ, των Λέικερς και των Ουίζαρντς έκανε ασύλληπτα πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο, «διαλύοντας» την άμυνα του Ολυμπιακού με κάθε τρόπο.

Το κοντέρ έγραψε 25 πόντους, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 10/18 σουτ στα 32 λεπτά που έμεινε στο παρκέ. Η ψυχραιμία και η σιγουριά στο παιχνίδι του ήταν δύο στοιχεία που έκαναν τη διαφορά, ακόμα και σε σημεία που ο Ολυμπιακός έδειχνε να ελέγχει το τέμπο.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια του αγώνα και με τους σφυγμούς να τρυπάνε... ταβάνι, εκείνος χαμογέλασε και έκλεισε το μάτι, χαρίζοντας μια από τις πιο ξεχωριστές εικόνες της σειράς των τελικών. Κάτι που έδειξε το Mindset που έχει σε τέτοια παιχνίδια και ιδίως όταν η μπάλα ζυγίζει... τόνους και η ομάδα του τον έχει ανάγκη.

Παναθηναϊκός από ατσάλι, άλωσε το ΣΕΦ και μετέφερε το match ball τίτλου στο Game 5 του ΟΑΚΑ!