Τα... διαφορετικά παπούτσια του Κέντρικ Ναν: Μαύρο στο αριστερό πόδι, λευκό στο δεξί

Τα... διαφορετικά παπούτσια του Κέντρικ Ναν: Μαύρο στο αριστερό πόδι, λευκό στο δεξί

Γιώργος Γαβριλάκης 22:23 - 15.10.2024 / Ανανεώθηκε: 23:25 - 15.10.2024

Ο Κέντρικ Ναν έκανε αίσθηση από την προθέρμανσή του κιόλας, καθώς εμφανίστηκε στο Παρίσι για το ματς με την Παρί φορώντας ένα άσπρο και ένα μαύρο παπούτσι.

Το μοντέλο παπουτσιών ήταν ίδιο, αλλά το... ζευγάρι ήταν διαφορετικό. Ο Κέντρικ Ναν για γούρι ή για στυλ, επέλεξε να φορέσει ένα λευκό και ένα μαύρο υπόδημα και έτσι εμφανίστηκε στην Accor Arena του Παρισιού για το ματς του Παναθηναϊκού με την Παρί.

Από την προθέρμανσή του η... παράδοξη επιλογή παπουτσιών έκανε αίσθηση, αν και ο Αμερικανός γκαρντ έκανε κλασσικά την ρουτίνα με την ντρίμπλες του. Αυτή που συνηθίζει να κάνει πάντα πριν τα παιχνίδια της ομάδας του.

Ο Σέιμπεν Λι συστήθηκε στην Euroleague με τρομερό κάρφωμα στον αιφνιδιασμό της Μακάμπι (vid)
EUROLEAGUE

21:50 - 15.10.2024

Ο Σέιμπεν Λι συστήθηκε στην Euroleague με τρομερό κάρφωμα στον αιφνιδιασμό της Μακάμπι (vid)

Στα πρώτα λεπτά του ως παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ και στο ντεμπούτο του στην Euroleague, ο Σέιμπεν Λι με ένα εντυπωσιακό κάρφωμα στον αιφνιδιασμό εξήγησε με πράξεις γιατί δημιουργήθηκε τόσος ντόρος γύρο από το όνομά του όσο έπαιζε στην τουρκική Μανίσα.

Κι όταν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τους τέσσερις συμπαίκτες του για το τζάμπολ και την έναρξη της πρώτης περιόδου, περπατούσε με την κλασσική του αυτοπεποίθηση, αλλά με διαφορετικού χρώματος παπούτσια.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Πάντως, αν η στιλιστική του επιλογή είχε να κάνει με το... γούρι ή την καλοτυχία, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως πιθανότατα ακόμα και ο ίδιος είχε προβλέψει. Οι πρωταθλητές Ευρώπης με την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους της αναμέτρησης που εντάσσεται στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Euroleague, βρίσκονταν πίσω στο σκορ με έξι πόντους διαφορά (45-39) και ο Ναν είχε 2 πόντους με 1/5 σουτ, 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ, αλλά και τρία λάθη.