Ο Κέντρικ Ναν ρωτήθηκε από το Sportal ποιος είναι καλύτερος σκόρερ από εκείνον και απλά... κατέβασε το μικρόφωνο (vid)

Ο Κέντρικ Ναν ρωτήθηκε από το Sportal ποιος είναι καλύτερος σκόρερ από εκείνον και απλά... κατέβασε το μικρόφωνο (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 12:27 - 08.10.2024 / Ανανεώθηκε: 12:32 - 08.10.2024

Ούτε Σάσα Βεζένκοφ, ουτε Μάικ Τζέιμς, ούτε... κανείς! Ο Κέντρικ Ναν αποδέχθηκε την πρόκληση και μπρος στην κάμερα του Sportal με χαρακτηριστικό τρόπο έδειξε πως θεωρεί τον εαυτό του τον κορυφαίο σκόρερ στην Euroleague.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά των κορυφαίων είναι η αυτοπεποίθηση, που όταν συνδυαστεί με τα κατάλληλα χαρίσματα, τότε μπορεί να εκτινάξει τις επιδόσεις ενός προσώπου και κατά συνέπεια ολόκληρης της ομάδας του.

Ο Κέντρικ Ναν με τις πράξεις του στο παρκέ -από την rookie κιόλας σεζόν του στην Euroleague- έχει δείξει πως είναι ο ορισμός του ταλέντου και της αυτογνωσίας. Ξέρει ποιος είναι και τι μπορεί να κάνει, ξέρει επίσης πως μπορεί να βάλει τη μπάλα στο αντίπαλο καλάθι (σχεδόν) όποτε το επιθυμεί. Και ο Παναθηναϊκός μαζί του αισθάνεται ασφαλής.

Πότε επιστρέφουν στη δράση για τον Ολυμπιακό ο Μιλουτίνοφ και o Φαλ
EUROLEAGUE

10:16 - 08.10.2024

Πότε επιστρέφουν στη δράση για τον Ολυμπιακό ο Μιλουτίνοφ και o Φαλ

Ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη νίκη επί του Λαυρίου στο πρωτάθλημα, αφού πρώτα ξεκαθάρισε πως ο τραυματισμός του Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος δεν είναι σοβαρός, έδωσε μία εικόνα για το πότε θα έχει διαθέσιμους τους Νίκολα Μιλουτίνοφ και Μουσταφά Φαλ.

Πλέον, έχει ξεκινήσει η δεύτερη σεζόν του στην Ευρώπη και ο Αμερικανός πρώην NBAer, γνωρίζοντας πλέον πρόσωπα και καταστάσεις, έχει ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Έτσι, όταν το Sportal τον κάλεσε και του πρότεινε να μείνει σιωπηλός μέχρι να ακούσει κάποιον καλύτερο σκόρερ από αυτόν, τότε ο Κέντρικ Ναν δεν έβγαλε άχνα μέχρι το τέλος. Μάλιστα, κάποια στιγμή άρχισε να απορεί που θα πρέπει να συγκριθεί με κάποιον από τους προτεινόμενους και «αναγκάστηκε» να κατεβάσει το μικρόφωνο.

Πριν όμως, κάνει... mic drop, είχε ακούσει το όνομα του Μάικ Τζέιμς της Μονακό, ο οποίος είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην Euroleague, ο περσινός κορυφαίος του είδους, Μάρκους Χάουαρντ της Μπασκόνια, αλλά και άλλοι ασταμάτητοι σκόρερ όπως ο Σάσα Βεζένκοφ του Ολυμπιακού ή ο Εβάν Φουρνιέ.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Στην αρχή ο Ναν περίμενε κάτι πιο... ανταγωνιστικό από τον Τζάναν Μούσα της Ρεάλ Μαδρίτης ή τον Κέβιν Πάντερ της Μπαρτσελόνα. Αλλά ακόμα και όταν εμφανίστηκαν τα δυνατά χαρτιά, εκείνος παρέμεινε σιωπηλός!